Γιώργος Χρανιώτης: «Επειδή μου αρέσει να γεύομαι τη ζωή, ήθελα να μυρίσω λίγο το θάνατο»
Showbiz

Γιώργος Χρανιώτης: «Επειδή μου αρέσει να γεύομαι τη ζωή, ήθελα να μυρίσω λίγο το θάνατο»

Φέτος για μια ακόμη σεζόν πρωταγωνιστεί και στην πολύ επιτυχημένη παράσταση «Τέλειοι Ξένοι», στο θέατρο Αθηνά.

Ο Γιώργος Χρανιώτης σε πρόσφατη συνέντευξή του αποκάλυψε όλα εκείνα που είδε στην σύζυγό του και τον έκαναν να αποφασίσει τον γάμο.

xraniotis-(9).jpg

Τι είναι αυτό που είδες στη σύζυγό σου και σε έκανε να καταλάβεις ότι ταιριάζετε και μπορείτε να μείνετε μαζί;

«Το ότι είχα τη διάθεση να μοιραστώ τη ζωή μου μαζί της. Ήταν η πρώτη φορά στη ζωή μου που σκέφτηκα ότι «έχει πολύ ενδιαφέρον αυτό το κορίτσι να μοιραστώ μαζί της το χώρο μου, τα πράγματά μου, τη ζωή μου», πάντα κρατώντας -ή προσπαθώντας να κρατήσω- κάτι για μένα. Με ενδιέφερε ανέκαθεν να γνωρίσω έναν άνθρωπο που θα αγαπήσω. Και το να αγαπάς σημαίνει να μοιράζεσαι»
Ποιο στοιχείο του χαρακτήρα της σε κέρδισε και έκανες το επόμενο βήμα; «Μου άρεσε πολύ που την έκανα να γελά. Μου άρεσε πολύ που με έκανε να γελώ όταν γελούσε κι επίσης μου άρεσαν πολύ τα πόδια της!»

Έχεις υπάρξει αυτοκαταστροφικός σε κάποια φάση της ζωής σου; «Ναι, έχω υπάρξει»

xraniotis-george-(1).jpg

Με ποιον τρόπο; Τι ήθελες να μάθεις μέσα από αυτό;

«Επειδή μου αρέσει να γεύομαι τη ζωή, ήθελα να μυρίσω λίγο το θάνατο. Όχι να τον γευτώ, να τον r μυρίσω... Οπότε, όποιες ακρότητες έχω κάνει στη ζωή μου -να τρέχω με τη μοτοσικλέτα μου, να πίνω και πάλι να οδηγώ τη μοτοσικλέτα-τις έκανα μάλλον για να επιβιώσω από κάτι που θα ήταν δύσκολο; Δεν ξέρω ακριβώς. Ξέρω ότι απλώς σαν να μην ήξερα ότι κάποια στιγμή θα πεθάνω -κι αυτό έχει αλλάξει μεγαλώνοντας-, ότι όλοι οι άνθρωποι κάποια στιγμή πεθαίνουν. Σαν να μην είχα αυτήν τη βασική πληροφορία. Τώρα, επειδή γνωρίζω ποιο είναι το αποτέλεσμα, δεν καταφεύγω σε τέτοιες ακρότητες. Κι επειδή θέλω να περάσω όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο με το γιο μου και να τον δω να μεγαλώνει, μου αρέσει η προοπτική του να είμαι υγιής και προσεκτικός»
Πηγή Hello

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved