Μαρία Κάλλας-Αριστοτέλης Ωνάσης: Σπάνιο καρέ που τραβήχτηκε μια μέρα μετά την γνωριμία τους
Showbiz

Μαρία Κάλλας-Αριστοτέλης Ωνάσης: Σπάνιο καρέ που τραβήχτηκε μια μέρα μετά την γνωριμία τους

Ένα σπάνιο φωτογραφικό καρέ που τραβήχτηκε το μακρινό 1957 σας παρουσιάζουμε παρακάτω. Πρωταγωνιστές της συλλεκτικής εικόνας ο Αριστοτέλης Ωνάσης και η Mαρία Κάλλας που έζησαν έναν θυελλώδη έρωτα.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν τον Σεπτέμβριο του 1957 στη Βενετία και πιο συγκεκριμένα στο πάρτι μασκέ που διοργάνωσε η γνωστή κοσμικογράφος της εποχής, Έλσα Μάξγουελ.

Ο Έλληνας κροίσος φλέρταρε την ντίβα της όπερας από την πρώτη στιγμή ενώ το 1959 την προσκάλεσε σε κρουαζιέρα με την πολυτελή θαλαμηγό του “Christina”.

Μετά την κρουαζιέρα χώρισαν και οι δύο από τους συζύγους τους και έζησαν τον θυελλώδη έρωτά τους.

Ο δημοσιογράφος και συλλέκτης, Άρης Λουπάσης, μοιράστηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram το σπάνιο καρέ που τραβήχτηκε στις 6 Σεπτεμβρίου του 1957 στη Βενετία.

kallas-5.jpg

Μαρία Κάλλας-Αριστοτέλης Ωνάσης

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Άρης Λουπάσης:

Η Μαρία Κάλλας με τον Αριστοτέλη Ωνάση στις 6 Σεπτεμβρίου του 1957 στην Plage Lindo της Βενετίας μπροστά από το ξενοδοχείο Excelsior μια μέρα μετά την γνωριμία τους, όπου παρευρίσκονται για να παρακολουθήσουν το 18ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου που διεξάγεται από τις 25 Αυγούστου έως τις 8 Σεπτεμβρίου του 1957 στο ιστορικό Palazzo Del Cinema στο νησί Λίντο της Βενετίας.

Στην παρέα τους είναι και η γνωστή κοσμικογράφος Έλσα Μάξγουελ (αριστερά), η θρυλική "κουτσομπόλα" του Χόλιγουντ, η οποία μέσα από την καυστική της πένα κατέγραφε γεγονότα και σχολίαζε τους μεγάλους σταρ της εποχής, καταφέρνοντας πολλές φορές να γίνει πιο διάσημη από τα πρόσωπα που η ίδια στοχοποιούσε. Εξίσου διάσημη υπήρξε και για την διοργάνωση μεγάλων κοσμικών εκδηλώσεων ανάμεσα στις οποίες και το βενετσιάνικο μπαλ μασκέ πάρτυ που οργάνωσε στις 5 Σεπτεμβρίου του 1957, το οποίο υπήρξε η αφορμή για να συναντηθούν και να γνωριστούν η μεγάλη Ντίβα της όπερας και ο Έλληνας μεγιστάνας. Εκείνη γοητευμένη από το επίμονο φλερτ του δεν προσπάθησε να τον αποθαρρύνει και αποδέχτηκε την πρόσκληση του για γεύμα την επόμενη μέρα στην πλάζ Λίντο της Βενετίας (φωτογραφία).

kallas-1.jpg

Μαρία Κάλλας

Ένα χρόνο αργότερα εκδηλώνει για δεύτερη φορά το ενδιαφέρον του στο πρόσωπό της στέλνοντας δεκάδες τριαντάφυλλα στην πρώτη μεγαλειώδη εμφάνιση της στο Παρίσι που αποτέλεσε και τo κοσμικό γεγονός της χρονιάς. Τον Ιούλιο του 1959 η γνωριμία τους εξελίσσεται σε μια παθιασμένη και δυνατή σχέση όταν την προσκαλεί μαζί με τον τότε σύζυγό της Ιταλό βιομήχανο Τζοβάννι Μενεγκίνι και τον Ουίνστον Τσώρτσιλ στην θαλαμηγό "Christina" για κρουαζιέρα τριών εβδομάδων με την παρουσία της συζύγου του Τίνας Λιβανού. Μετά την κρουαζιέρα χωρίζουν και οι δύο από τους συζύγους τους και βιώνουν έναν από τους πιο πολυσυζητημένους και θυελλώδεις έρωτες μιας ολόκληρης εποχής όπου εκείνη παραδίδει ψυχή και σώμα, επηρεάζοντας καταλυτικά την μετέπειτα προσωπική και επαγγελματική πορεία της. Δύο εμβληματικές μορφές του 20ου αιώνα που γεννήθηκαν για να γνωριστούν, να αγαπήσουν, να αγαπηθούν, να πληγώσουν και να πληγωθούν.

Δείτε το σπάνιο φωτογραφικό καρέ στην παρακάτω Gallery:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved