Η αδερφή του Μπισμπίκη, η Μαραγκόζη με την κόρη της και άλλες λαμπερές παρουσίες στο πάρτι της Τόλη

Η Έλσα Τόλη.

Showbiz

Η αδερφή του Μπισμπίκη, η Μαραγκόζη με την κόρη της και άλλες λαμπερές παρουσίες στο πάρτι της Τόλη

Έλαμψε όλο το Λουτράκι από το anniversary party για τα δέκα χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας της επιχείρησης της Έλσας Τόλη, με πολλούς φίλους και celebrities να την τιμούν με την παρουσία τους.

Η Έλσα Τόλη απαστράπτουσα και ιδιαίτερα συγκινημένη από την τεράστια προσέλευση κόσμου, γιόρτασε τα 10 χρόνια λειτουργίας του καταστήματό της που έχει «ντύσει» σχεδόν όλο τον καλλιτεχνικό και επιχειρηματικό κόσμο.

Η βραδιά είχε εξαιρετικό φαγητό, πολύ λάμψη αλλά και πολύ γέλιο αφού guest της βραδιάς ήταν ο ταλαντούχος Διονύσης Ζάχος που καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο για την παράστασή του.

Τα βλέμματα έκλεψε και η Χριστίνα Μαραγκόζη με την κούκλα κόρη της, Εβίτα καθώς πολλοί την πλησίαζαν για να φωτογραφηθούν και να χαιρετήσουν την σπουδαία τραγουδίστρια.

elsatoli-(4).jpg

Η Έλσα Τόλη.

Δίπλα στην Έλσα Τόλη η οικογένειά της που την στηρίζει πάντα, ο Αποστόλης Κουτρούλιας και τα παιδιά της, Τέρψη και Γιώργος που καμάρωναν την επιτυχία της.

Στο Λουτράκι βρέθηκαν φίλες της από τον χώρο του μόντελινγκ και της τηλεόρασης για να της ευχηθούν από κοντά, όπως η καλή της φίλη Τζένη Τζιβεριώτη, η Σπυριδούλα Τριάντου, η Παναγιώτα Μπισμπίκη που ζει στο Λουτράκι και είναι η αδερφή του γνωστού ηθοποιού Βασίλη Μπισμπίκη, η Κατερίνα Κανονίδου, η Στέλλα Γιαμπουρά και άλλοι.

«Τι υπέροχη βραδιά! Πόσα ευχαριστώ σας χρωστάω για την στήριξά σας, την αγάπη σας... Πόση χαρά μας γεμίσατε… Αυτό το εγχείρημα μου είναι τα τελευταία 10 χρόνια μέρος της ζωής μου και εσείς συνοδοιπόροι όλοι ένας ένας, φίλοι οικογένεια δίπλα μας… Εύχομαι να περάσατε όλοι υπέροχα έκανα ό, τι καλύτερο μπορούσα να δείτε πόσο εκτιμώ ό, τι κάνετε για μένα… Χίλια ευχαριστώ και υπόσχομαι να συνεχίσουμε έτσι και να κρατήσουμε τον πήχη ψηλά…», έγραψε η Έλσα Τόλη.

Δείτε φωτογραφίες στη gallery:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved