Βέρτης: Η συνάντηση με τον Καρρά: «Είδα έναν άνθρωπο «τούρμπο» που μπορεί να ξεπεράσει τα πάντα»
Showbiz

Βέρτης: Η συνάντηση με τον Καρρά: «Είδα έναν άνθρωπο «τούρμπο» που μπορεί να ξεπεράσει τα πάντα»

Ο Νίκος Βέρτης μίλησε στην κάμερα του Mega Καλημέρα για την κίνηση της Πρωτοψάλτη να αφαιρέσει τη λέξη «χοντρή» από το τραγούδι «Άδωνις»,  σχολίασε τη δήλωση της Θέμιδας Μπαζάκα ότι πρέπει να αφαιρεθεί το μάθημα των θρησκευτικών από τα σχολεία, αποκάλυψε την πρόσφατη συνάντησή του με τον Βασίλη Καρρά και αναφέρθηκε στη δημιουργία της δικής του οικογένειας.

Ο Νίκος Βέρτης αναφέρθηκε στο πώς αντιμετωπίζει όταν κάτι κακό του συμβεί και χρειάζεται να βγει να τραγουδήσει: «Γίνεται ένας χαμός πίσω από τη σκηνή αλλά όταν βγεις πάνω πρέπει να μην δείξεις τα προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν. Όταν μου συμβαίνει κάτι έχω την προσευχούλα μου, πάντα. Η πίστη παίζει καθοριστικό ρόλο για εμένα, μου ζεσταίνει την καρδιά και την ψυχή. Όταν με πιάνει η πονηριά μου και η ζήλεια μου, η πίστη με συνεφέρνει».

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε και στο body shaming και τον ρατσισμό κάθε μορφής.

«Η λέξη χοντρή υπάρχει και δεν θα την διαγράψουμε από το λεξιλόγιο. Κι εγώ όταν βάζω κιλά, λέω είμαι χοντρός. Μια λέξη έχει την ερμηνεία που της δίνεις. Δεν θα ξεχάσω που στην Ολλανδία με αποκαλούσαν ‘’Έλληνα’’ όταν ήθελα να με προσβάλουν. Ο κάθε άνθρωπος κάνει αυτό που νιώθει, αν δω κάτι που δεν μου αρέσει κάτι δεν θα το κρίνω».

vertis-(2).jpg

O τραγουδιστής αποκάλυψε τη συνάντησή του με τον Βασίλη Καρρά: «Είδα προχθές τον Βασίλη. Κάτσαμε μία ωρίτσα παρεούλα, γελάσαμε, πέρασα ωραία και είδα έναν άνθρωπο τούρμπο, στην τσίτα, που με τη δυναμική του μυαλού του μπορεί να ξεπεράσει τα πάντα»

Ο αγαπημένος τραγουδιστής μίλησε και για τη δημιουργία οικογένειας.

«Δεν με θέλει καμία γυναίκα. Δεν με στεναχωρεί που λένε ότι δεν έχω παντρευτεί ακόμη, αφού είναι η αλήθεια. Θέλω πολύ να παντρευτώ και να κάνω οικογένεια. Όταν το αποφασίσω, θέλω να είμαι εκεί και με αγχώνει γιατί πρέπει να αφήσω τη ζωή που κάνω τώρα. Όταν συμβεί θέλω να είμαι με τα παιδιά μου, να τα μεγαλώσω εγώ. Δεν θέλω τα παιδιά μου να γίνουν 20 χρονών και πω έχασα αυτή τη χαρά να τα μεγαλώσω. Θέλω πολύ να αποκτήσω παιδιά και θα γίνει. Θα κάνω ένα επαγγελματικό διάλειμμα ή θα ηρεμήσω λίγο από τις επαγγελματικές υπερβολές μου».

vertis-(3).jpg

Ο Νίκος Βέρτης είπε πως πολλές φορές έχει σκεφτεί να κάνει επαγγελματικό διάλειμμα.

«Δεν μπορώ να αποσυρθώ, έστω για λίγο, δουλεύουν 220 οικογένειες μαζί μου. Θα πρέπει κάποια στιγμή να αποσυρθώ, ουδείς αναντικατάστατος. Συμφωνώ με τη Θέμιδα Μπαζάκα ότι πρέπει να μπει η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση στα σχολεία αλλά γιατί να βγουν τα θρησκευτικά; Η θρησκεία πρέπει να είναι επιλογή αλλά όχι να βγει από το σχολεία, οι πρόγονοί μας πολέμησαν για τη θρησκεία».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved