Ο στολισμός στο νέο σπίτι της Σκορδά, το δέντρο της Παπουτσάκη & το ιδιαίτερο στολίδι της Μπότση
Showbiz

Ο στολισμός στο νέο σπίτι της Σκορδά, το δέντρο της Παπουτσάκη & το ιδιαίτερο στολίδι της Μπότση

Χριστούγεννα 2023: Σχεδόν ένας μήνας έχει απομείνει για τον εορτασμό των φετινών Χριστουγέννων και οι επώνυμοι έχουν ήδη αρχίσει να στολίζουν τα σπίτια τους.

Ανάμεσά τους η Φαίη Σκορδά, η Κατερίνα Παπουτσάκη αλλά και η Τζένη Μπότση.

Η Φαίη Σκορδά το φετινό καλοκαίρι μετακόμισε στο νέο σπίτι. Ένα υπέροχο, φωτεινό και ζεστό σπιτικό μέσα στο οποίο τα φετινά Χριστούγεννα θα ζήσει ονειρικές στιγμές με τους δυο γιους της και φιλικά πρόσωπα. Το κλίμα έχει ήδη γίνει εορταστικό αφού πριν από μερικές ημέρες η παρουσιάστρια της εκπομπής Fay’ s time στόλισε το τεράστιο Χριστουγεννιάτικο δέντρο παρέα με τον γιο της, Γιάννη. Η Φαίη μοιράστηκε υπέροχα φωτογραφικά στιγμιότυπα κι έγραψε στη λεζάντα: “Φέτος θα είναι τα πιο όμορφα.. Και του χρόνου με υγεία κ χαρές”.

Δες φωτογραφίες

Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της στόλισε και η Κατερίνα Παπουτσάκη. Η ηθοποιός παρέα τους γιους της είναι έτοιμοι να υποδεχτούν τα φετινά Χριστούγεννα με την ίδια να είναι πιο ενθουσιασμένη από ποτέ. «Ταρααααααααα. Είναι νωρίς, το ξέρω, αλλά θέλω να το ζήσω all the way. Τα παιδάκια το χάρηκαν πολύ! Τραγούδια , χοροί , φωτάκια, αγκαλίτσες και ευγνωμοσύνη για όλα τα υπέροχα που είμαστε σε θέση να απολαμβάνουμε !!! Ειρήνη, αγάπη και αδελφοσύνη! Άντε και του χρόνου με υγεία»

Δες φωτογραφίες

Και η Τζένη Μπότση στόλισε το σπιτικό της με το πιο ωραίο στολίδι να κοσμεί το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του σπιτιού της. Πιο συγκεκριμένα η όμορφη ηθοποιός παρέα με την 3 ετών κόρη της, Αλίκη στόλισαν και στο κλαδί του δέντρου κρέμασαν ένα απίθανο ιδιαίτερο στολίδι που αναγράφει το όνομα της μικρή. Είναι τυλιγμένο με μία κόκκινη υφασμάτινη κορδέλα που μετράει πόσο έχει ψηλώσει από χρονιά σε χρονιά. "Και του χρόνου! Να είμαστε καλά! Ξεκινήσαμε θα μας πάρει 2-3 μέρες", έγραψε στη λεζάντα της η Τζένη Μπότση.

Δες τη φωτό

botsi.jpg

Το ιδιαίτερο στολίδι της κόρης της

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved