Ρούλα Ρέβη: H συγκινητική ανάρτηση με τα δίδυμα παιδιά της, ο πρόωρος τοκετός και το ηχηρό μήνυμα
Showbiz

Ρούλα Ρέβη: H συγκινητική ανάρτηση με τα δίδυμα παιδιά της, ο πρόωρος τοκετός και το ηχηρό μήνυμα

Μία άκρως συγκινητική ανάρτηση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Προωρότητας έκανε η Ρούλα Ρέβη.

Η σχεδιάστρια μόδας μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μία throwback φωτογραφία από τα δίδυμα παιδιά της τα οποία γεννήθηκαν πρόωρα στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα.

985e17fe-revi-totsikas-fotografies.jpg

Ρούλα Ρέβη

H ανάρτηση της Ρούλας Ρέβη
«Ημέρα προωρότητας 2023. Από τον 6ο όροφο του ΙΑΣΩ μέχρι το -2 στη μονάδα εντατικής θεραπείας νεογνών, οι πρώτες μέρες οι πρώτες σκέψεις, τα πρώτα συναισθήματα. Χαμόγελο που φοράς έξω από την πόρτα της μονάδας, η καρδιά σου που χτυπάει πιο γρήγορα, η ταχύτητα στο βλέμμα σου όταν πλησιάζεις τη δική σου θερμοκοιτίδα, τη δίκη σου ψυχή. Η αγωνία σου για το γάλα, τα δευτερόλεπτα που περιμένεις την ενημέρωση, η ζυγαριά και οι αριθμοί της, το βάρος του παιδιού σου, η ανάσα του, το αίμα του, και κάθε του κύτταρο μπαίνουν στο δέρμα σου φεύγοντας από εκεί μέχρι την επόμενη φορά που θα ξαναπάς.

Γυρίζεις σπίτι, γδύνεσαι και μαζεύεις το γάλα σου το βάζεις στο μπουκάλι και είσαι πάλι εκεί, εκεί να δώσεις κάτι που σου φαίνεται τόσο λίγο εκείνη τη στιγμή, που είσαι έτοιμη να τα δώσεις όλα, αλλά πρέπει να περιμένεις.

Τα συναισθήματα είναι: προσωπική αμφισβήτηση στην αρχή, φοβάσαι μήπως έκανες κάτι λάθος – δεν έκανες. Μοναξιά – δεν είσαι μόνη σε σκεφτόμαστε αλήθεια στο λέω και έχεις πάνω από όλους το παιδί σου. Αγωνία αν θα τα καταφέρετε – θα τα καταφέρετε υπέροχα είναι σίγουρο. Κάθε λεπτό που περνά, το μωρό σου γεμίζει υγεία και προχωράει πιασμένο σε αόρατο σχοινάκι με τα χέρια του για να έρθει κοντά σου. Πιάσε το σχοινί από την άλλη μεριά και σου υπόσχομαι ότι πολύ σύντομα θα συναντηθείτε και όλα θα είναι υπέροχα!

Έξτρα tip από πρόωρο – Μαμά!

Φύλαξε αυτό το σχοινάκι κάπου καλά θα το χρειαστείς για την υπόλοιπη ζωή σου, θα σε δένει με το παιδί σου για πάντα. Γιατί είστε πολύ δυνατοί. Στους μικρούς μας φίλους μέσα στα διάφανα κρεβατάκια στέλνουμε απέραντη αγάπη και φως», έγραψε η Ρούλα Ρέβη στην ανάρτησή της.

Δείτε την ανάρτηση που έκανε στην παρακάτω Gallery:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved