Κορομηλά: Το «ξύλο» από τον Τύπο, το bullying και η σχέση διαρκείας που δεν μάθαμε ποτέ
Showbiz

Κορομηλά: Το «ξύλο» από τον Τύπο, το bullying και η σχέση διαρκείας που δεν μάθαμε ποτέ

Η Ρούλα Κορομηλά μίλησε στον Κώστα Τσουρό και την εκπομπή Ακόμα δεν είδες τίποτα για τη ζωή της, με αφορμή την πρεμιέρα της εκπομπής Σπίτι με το Mega

H αγαπημένη παρουσιάστρια, χαρούμενη και για αυτή την νέα τηλεοπτική της αρχή, έχοντας μάλιστα πλάι της φέτος τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, αρχικά μίλησε για την προσωπική της ζωή και αποκάλυψε πολλές άγνωστες πτυχές της ζωής της.

«Θέλω μία αντρική παρουσία δίπλα μου. Φτάνει η μοναξιά τόσα χρόνια που έκανα τα προγράμματα μόνη μου» παραδέχτηκε μεταξύ άλλων η Ρούλα Κορομηλά και συνέχισε:

«Μετά από όλη αυτή την πορεία, που είμαι ένας άνθρωπος χορτασμένος από αγάπη, ευτυχία, χρήματα και σεβασμό, θέλω μέσα από την καρδιά μου όλα τα νέα παιδιά να πηγαίνουν καλά. Θέλω να είμαι δίπλα τους, γιατί έχω περάσει τις ίδιες δυσκολίες».

Ο μοναχικός βίος, η αγοραφοβία και η διαδοχή

Μιλώντας για τον ελεύθερο χρόνο που έχει, αναφέρθηκε και στον τρόπο που της αρέσει να τον περνάει. Όπως τόνισε, λατρεύει τις βραδιές με φίλους που τους μαγειρεύει, να βλέπουν μαζί ταινίες ενώ αποκάλυψε ότι της αρέσει να γράφει και παιδικά βιβλία.

Η Ρούλα Κορομηλά συνέχισε λέγοντας: «Είχα μοναχικό βίο και εξακολουθώ να έχω. Είναι κάτι που μου αρέσει. Δεν μου αρέσει καθόλου να βγαίνω, απέκτησα αγοραφοβία μέσα από την τηλεόραση τα τελευταία χρόνια».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην απόφασή της να απέχει για λίγο από την τηλεόραση επισημαίνοντας:

«Δεν υπήρξε ποτέ ο φόβος εάν φύγω ποιος θα πάρει τον «θρόνο» μου. Κάποια στιγμή είπα ότι δεν πρέπει να κάνω άλλη τηλεόραση. Όλα αυτά τα χρόνια σαφώς έκανα πράγματα που δεν μου πέτυχαν, αλλά νομίζω έτσι είναι η ζωή. Δεν μπορεί να είσαι πάντα πρώτος και να κάνεις τέλεια πράγματα. Εάν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, τον οποίο λατρεύω, κάνει μία άλλη εκπομπή που δεν πάει καλά, μειώνεται η αξία του;» αναρωτήθηκε η Ρούλα Κορομηλά.

Η παρουσιάστρια συνέχισε λέγοντας: «Τα νούμερα δεν κάνουν τον παρουσιαστή. Βοηθάνε το κανάλι, την ψυχολογία του παρουσιαστή και καθορίζουν την πορεία μίας εκπομπής. Δεν θεωρώ φρόνιμο να ασχολείται μία εκπομπή με μία άλλη που δεν έχει τα αναμενόμενα νούμερα. Το θεωρώ προσβλητικό και απαράδεκτο. Υπάρχει αθέμιτος ανταγωνισμός, αλλά δεν πρέπει να βγαίνει προς τα έξω. Αυτό εμένα με στενοχωρεί, θεωρώ ότι γίνεται επιτηδευμένα και εσκεμμένα. Όλο αυτό με κάνει να νιώθω ντροπή και άβολα».

Η συνέχεια όμως δεν ήταν και ιδιαίτερα χαρούμενη καθώς η Ρούλα Κορομηλά είπε το παράπονό της για τον τρόπο που την είχαν αντιμετωπίσει τα media κατά το παρελθόν. «Έχω φάει τόσο ξύλο από τον Τύπο, που δεν έχει φάει καμία συνάδελφός μου. Έχω φάει τέτοια λάσπη, μιλάμε για bullying… Ας ρωτήσουν εμένα τι σημαίνει bullying! Έχω χτυπηθεί κάτω σαν χταπόδι από τον Τύπο», είπε η παρουσιάστρια και συνέχισε:

«Τότε έβγαιναν οι κριτικοί και μας έκαναν να κλαίμε από το πρωί μέχρι το βράδυ, να κλαίνει οι γονείς μας κι εμείς, για γεγονότα που δεν υπήρξαν ποτέ. Τα κατασκεύαζαν οι καλοθελητές που βρίσκονταν δίπλα μας κι εάν δεν τους κάνεις το χατίρι… Με μαζεύανε. Έκλαιγα στα καμαρίνια, υπέφερα. Ο Σαρτίνι, που ήταν σύντροφός μου, μου έλεγε να ηρεμήσω γιατί θα αρρωστήσω».

Μάλιστα, η Ρούλα Κορομηλά είπε ότι είχε σκεφτεί αρκετές φορές να σταματήσει καθώς δεν άντεχε να ζει τόση τοξικότητα. Και επεσήμανε: «Η πορεία μου και η καριέρα μου είχε αντίκτυπο στην προσωπική μου ζωή. Είμαι άνθρωπος που παίρνει την ευθύνη των πράξεών μου».

Η σχέση που δεν μάθαμε ποτέ

Η Ρούλα Κορομηλά αφού τόνισε ότι δεν έχει καμία επαφή πλέον με τους πρώην συζύγους της, τόνισε ότι: «Στον έρωτα δίνομαι. Είμαι «πάρτα όλα δικά σου» που λέει και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και μην μου δώσεις τίποτα! Αλλά αφού στα δίνω όλα αγάπη μου και δεν το κατανοείς, τότε πήγαινε στη μαμά σου κι εγώ στη δικιά μου».

Όμως είπε με πολύ χιούμορ: «Δεν με φλερτάρουν. Που να τους δω; Στο σπίτι μου, στον καναπέ; Δεν έχω νιώσει το φλερτ… Με σκιάζονται».

Στη συνέχεια, η Ρούλα Κορομηλά αποκάλυψε ότι είχε σχέση διαρκείας κατά το παρελθόν, την οποία όμως δεν έμαθε ποτέ κανείς. Επίσης είπε ότι θεωρεί ευλογία για μία επώνυμη γυναίκα να είναι με έναν άντρα που δεν του λέει τίποτα η δημοσιότητα.

Δείτε παρακάτω όσα είπε:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved