Μάνος Βακούσης: Συγκλονίζει η περιγραφή του: «Είχα τυλίξει τη μάνα μου με ένα σεντόνι…»
Showbiz

Μάνος Βακούσης: Συγκλονίζει η περιγραφή του: «Είχα τυλίξει τη μάνα μου με ένα σεντόνι…»

Συγκλονίζει η περιγραφή του Μάνου Βακούση.

Ο ηθοποιός μιλώντας σε πρόσφατη συνέντευξή του για εκείνη τη στιγμή της ζωής του που φοβήθηκε πολύ και δεν την ξεχνά μέχρι και σήμερα, περιέγραψε πώς έσωσε τη μητέρα του.

vakousiss.webp

Μάνος Βακούσης

Υπήρξε κάποια στιγμή στη ζωή σου που φοβήθηκε πάρα πολύ;

Ναι. Η μητέρα μου είχε φλεβίτιδα, κι όταν ήμουν δεκαέξι χρονών, άνοιξε η φλέβα της και έτρεχε το αίμα της σαν καταρράκτης. Έτρεξα να τη βγάλω έξω και να βρω ταξί για να την πάω στο νοσοκομείο. Ο ταξιτζής έβλεπε το αίμα και δεν σταμάτησε. Στο επόμενο ταξί που είδα, δεν ξέρω που βρήκα τη δύναμη και έπεσα στις ρόδες για να τον σταματήσω. Κινδύνεψα να σκοτωθώ. Δεν με ένοιαζε. Είχα τυλίξει τη μάνα μου με ένα σεντόνι που ήταν κατακόκκινο από το αίμα, την πήγα στο «Ασκληπιείο» στη Βούλα και είχε ήδη χάσει τις αισθήσεις της.

Της είχα φοβερή αδυναμία. Όλο αυτό για μένα ήταν ένα διπλό θαύμα. Από τη μία, γιατί επανέφεραν οι γιατροί τη μητέρα μου και, από την άλλη, επειδή εγώ πείσμωσα εκείνη τη στιγμή και δεν φοβήθηκα να σώσω τη μητέρα μου. Αυτό όμως ήταν ένα ψυχικό τραύμα. Νύχτες ολόκληρες πεταγόμουν στο κρεβάτι μου, γιατί έβγαλα στον ύπνο μου το αίμα να αναβλύζει και φώναζα: «Μαμά».

Πηγή ontime

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved