Άκης Σακελλαρίου: Η βράβευση, τα χειρουργεία για την άρθρωσή του και η περιπέτεια της υγείας του
Showbiz

Άκης Σακελλαρίου: Η βράβευση, τα χειρουργεία για την άρθρωσή του και η περιπέτεια της υγείας του

Στην κάμερα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα!» μίλησε ο ηθοποιός Άκης Σακελλαρίου για τον λόγο που ασχολήθηκε με την υποκριτική, τα χειρουργεία που χρειάστηκε να κάνει για την άρθρωσή του και για την περιπέτεια υγείας που πέρασε.

Ο Άκης Σακελλαρίου απέσπασε τον βραβείο του Ά αντρικού ρόλου για την παράσταση ο «Κύκλος των χαμένων ποιητών», αλλά περπάτησε και στο κόκκινο χαλί των Καννών και σχολίασε: «Το κόκκινο χαλί των Καννών ήταν μία υπέροχη, φανταστική ‘φούσκα’».

akis-sakellariou-(1).jpg

Ερωτηθείς αν δέχεται προτάσεις σε τηλεοπτικά σίριαλ απάντησε: «Δέχομαι προτάσεις αλλά μετά την περιπέτεια υγείας αποφάσισα ότι η δουλειά πρέπει να έχει πιο υγιή βάση».

akis-sakellariou-(2).jpg

Αποκάλυψε για τον λόγο που ασχολήθηκε με την υποκριτική: «Η πρώτη μου επαφή με το θέατρο ήταν στο σχολείο για να προσεγγίσω τις κοπέλες. Εκ των υστέρων καταλαβαίνεις ότι ο κόσμος της ποίησης, του θεάτρου, της μουσικής είναι κάτι πολύ πιο βαθύ κι ουσιαστικό. Ο ναρκισσισμός είναι μία κινητήριος δύναμη για τους ηθοποιούς απλά να μην παραμένει εκεί».

Σχετικά με τις επεμβάσεις που χρειάστηκε να κάνει για να έχει καλύτερη άρθρωση περιέγραψε: «Χρειάστηκε να κάνω δύο επεμβάσεις στη γλώσσα μου για να μπορέσω να διαμορφώσω το ‘ρ’».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved