«Έχω κάνει όλα αυτά που ενοχλούν τον πρώην μου»!Έτσι η Emilia Vodos αποκάλυψε on air τον χωρισμό της
Showbiz

«Έχω κάνει όλα αυτά που ενοχλούν τον πρώην μου»!Έτσι η Emilia Vodos αποκάλυψε on air τον χωρισμό της

Στην εκπομπή «Γεια σου» φιλοξενήθηκε η Emilia Vodos, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο My Style Rocks.

H πρώην παίκτρια με αφορμή ένα σχολιαστικό βίντεο, αποκάλυψε on air ότι εδώ και τρεις μήνες έχει χωρίσει από τον πρώην αγαπημένο της.

vodos.PNG

«Χώρισα, μιλάμε όμως. Στο My Style Rocks είχαμε χωρίσει για λίγο. Τώρα θα δούμε, έχουμε τρεις μήνες. Αυτή τη στιγμή έχω κάνει όλα αυτά που ενοχλούν τον πρώην μου», είπε χαρακτηριστικά όταν ρωτήθηκε σχετικά.

Δες το απόσπασμα

«Θεωρώ πως όλα θα έρθουν την κατάλληλη στιγμή. Θέλω πάρα πολύ οικογένεια και μάλιστα μεγάλη οικογένεια. Θέλω 4-5 παιδάκια τώρα που το ακούει και ο άντρας μου. Είμαστε αρκετά χρόνια μαζί. Είμαστε μαζί 3 χρόνια. Έχουμε προσπαθήσει πάρα πολύ να κάνουμε παιδιά, δεν έχει τύχει ακόμη. Θα έρθει όμως» είχε πει η Emilia Vodos σε παλαιότερη συνέντευξή της ενώ στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά είχε αποκαλύψει πως:

vodos-(3).jpg

«Όταν είπα στη σχέση μου και στον πατέρα μου ότι θα πάω στο My Style Rocks μου κλείσανε το τηλέφωνο και… γεια σας! Δεν τους ξαναείδατε ποτέ. Θύμωσαν πάρα πολύ. Το αγόρι μου με χώρισε την πρώτη μέρα. Δεν του αρέσουν καθόλου, ούτε του πατέρα μου, δεν θέλουν. Ουσιαστικά δεν χωρίσαμε ποτέ, αλλά τώρα έχουν γίνει οι πιο μεγάλοι θαυμαστές μου»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved