Κλέλια Ρένεση: «Ο Manu δεν είναι συμβίος μου, ούτε πατέρας του παιδιού μου... Δεν θα το απαντήσω»
Showbiz

Κλέλια Ρένεση: «Ο Manu δεν είναι συμβίος μου, ούτε πατέρας του παιδιού μου... Δεν θα το απαντήσω»

Στην εκπομπή Μαμά-δες μίλησε από καρδιάς η Κλέλια Ρένεση.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στη μητρότητα, πώς βιώνει το μεγάλωμα της κόρης της ενώ απάντησε και σε όλα εκείνα τα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι Μανού Τσάο είναι ο πατέρας του παιδιού της.

1700414461109-854171003-renesi-(3).jpg

«Κάποια στιγμή τοποθετήθηκα γιατί η συμπερασματολογία είναι μια επιστήμη που στην Ελλάδα κυριαρχεί. Το πρώτο εξάμηνο και στην εγκυμοσύνη μου, οι φήμες ότι εγώ ήμουν με τον Manu και κάνω παιδί μαζί του. Το είπαν μια, δυο φορές. Ότι μου πήρε μονόπετρο και θα παντρευτούμε. Δεν αντιδρούσα μέχρι ενός σημείου που ανακοίνωσα την εγκυμοσύνη μου και έπρεπε να εξηγήσω και λόγω της σειράς. Ήθελα να ξεκαθαρίσω γιατί το παιδί μου θα μεγαλώσει. Ο Manu δεν είναι συμβίος μου, ούτε πατέρας του παιδιού μου. Είναι φίλος μου. Δεν μπορείς να χορτάσεις το πλήθος στην αρένα. Είμαι συνειδητοποιημένη! Αυτό αφορά τους ανθρώπους που αντιδρούν με τη ζήτηση. Επειδή ζητείται αυτό πρέπει να ανταπεξέλθω; Έχω δικά μου ζητήματα που με απασχολούν και διαμορφώνουν την μέρα μου, τη νύχτα μου. Έχω να ασχοληθώ με αυτά, είναι πιο σημαντικά»

1700414400105-743113033-renesi-(2).jpg

Κλέλια Ρένεση

Σε άλλο σημείο η Κλέλια μίλησε για και την επιλόχειο κατάθλιψη.

«Εγώ είχα επιλόχειο! Είχα επιλόχειο ορμονικά και ξεκάθαρα. Πήγε 40 ημερών και λέω “τι έγινε;”. Καταλάβαινα ότι είναι κάτι έξω από μένα, δεν πήγαζε από κάποια απελπισία. Ήταν κάτι ξένο! Σαν να μου είχαν βάλει μια ουσία μέσα μου και το σώμα μου ανταποκρινόταν. Μου έλεγε η γυναικολόγος μου να πάρω χάπια αλλά επειδή θήλαζα κρατούσα τα μπόσικα. Δεν ήταν θέμα μυαλού. Μέσα στην ατυχία μου ήμουν τυχερή. Είμαι αλλεργική στις σφήκες, με τσίμπησε, έπαθα αλλεργικό σοκ. Πήγα νοσοκομείο, με ορούς και μου έφυγε η επιλόχειος κατευθείαν. Μάλλον από το σοκ»

renesi-(4).jpg

Κλέλια Ρένεση

«Την Κοραλία την παίρνω σχεδόν παντού μαζί μου. Γίνεται μέρος σε όλα τα κομμάτια της ζωής μου. Όταν θέλω πραγματικά την δική μου ανάπαυλα, θα υπάρξει η μάνα μου, υπάρχει και μια γυναίκα που βοηθάει αλλά κατά τ’ άλλα την έχω εξ ολοκλήρου. Είναι αφασία! Μου λέει πράγματα που θέλω να τα γράφω. Ένα βράδυ έπαιζε με τις σκιές και μου έλεγε “μη βαριέσαι, έλα να ξεφύγουμε από τη σκιά μας”», εξομολογήθηκε.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved