«Λύγισε» η Μέλια Κράιλινγκ μιλώντας για τον πατέρα της που έχει φύγει από τη ζωή: «Συγγνώμη»

Συγκινήθηκε η Μέλια Κράιλινγκ μιλώντας για την απώλεια του πατέρα της. 

Showbiz

«Λύγισε» η Μέλια Κράιλινγκ μιλώντας για τον πατέρα της που έχει φύγει από τη ζωή: «Συγγνώμη»

Δεν κατάφερε να συγκρατήσει η Μέλια Κράιλινγκ, πρωταγωνίστρια της σειράς Οι Πανθέοι στον ΣΚΑΪ, τη συγκίνησή της όταν μιλώντας στη Μαρία Μπακοδήμου για τον πατέρα της, αναφέρθηκε στην απώλειά του. 

«Ο μπαμπάς μου ήταν πάντα πρωταγωνιστής σε ό,τι έκανε. Είχε μια μεγάλη προσωπικότητα. Αν καθόταν δηλαδή εδώ πέρα, δεν θα μιλούσες εσύ καθόλου! Θα μίλαγε μόνο αυτός, θα σου έλεγε ιστορίες και θα πηγαίνατε έτσι για μια βδομάδα. Φοβερές όμως ιστορίες γιατί ζούσε με πολλή όρεξη τη ζωή του. Με ένταση και όρεξη και χαβαλέ πολύ, δεν έπαιρνε τα πράγματα πολύ σοβαρά ενώ ο ίδιος ήταν σοβαρός και ήταν πρωταγωνιστής μεγάλος» είπε αρχικά η ηθοποιός και συνέχισε:

Melia-Kreiling2.jpg

«Νομίζω ότι έχω πάρει αρκετά από εκείνον, το οποίο όμως είναι παράξενο γιατί δεν έχω μεγαλώσει μαζί του. Έφυγε στις 7 Νοεμβρίου και ο παππούς μου έξι μήνες νωρίτερα. Αχ, είναι περίεργο να τις βλέπω τώρα έτσι τις φωτογραφίες».

Συνέχισε μιλώντας για εκείνον και τότε ήταν που δεν κατάφερε να συγκρατήσει τη συγκίνησή της, φέρνοντας στη μνήμη της πολλές ευτυχισμένες στιγμές του παρελθόντος.

«Του πατέρα μου του είχα φτιάξει μια μπλούζα, εδώ, με φωτογραφία μας. Του την είχα τυπώσει σε ένα μέρος στο Χαλάνδρι και του την είχα πάει στην Φλόριντα για τις γιορτές. Συγγνώμη… Σίγουρα έχω πάρει από εκείνον τον χορό, γιατί ήταν τρομερός χορευτής. Θυμάμαι όταν με περίμενε στο αεροδρόμιο που, επειδή ήμουν ασυνόδευτο, μπορούσε να μπει πιο μέσα στις πύλες για να με παραλάβει και υπήρχαν τζαμαρίες που τον έβλεπα και έπρεπε να περπατήσω για να τον βρω. Πίσω από τα τζάμια λοιπόν, καθόταν και έκανε τρελά χορευτικά για να με ζεστάνει και τον κοιτούσε όλο το αεροδρόμιο» είπε η Μέλια Κράιλινγκ.

Δείτε το βίντεο παρακάτω με τη στιγμή της συγκίνησής της:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved