Σταμάτης Γαρδέλης: Στενή του φίλη αποκαλύπτει τι τον οδήγησε στο Δαφνί - Η απίθανη σύμπτωση!
thomas daskalakis ndp photo agency thomasdask@yahoo.com
Showbiz

Σταμάτης Γαρδέλης: Στενή του φίλη αποκαλύπτει τι τον οδήγησε στο Δαφνί - Η απίθανη σύμπτωση!

Εδώ και μια εβδομάδα ο Σταμάτης Γαρδέλης νοσηλεύεται στο Δαφνί, όπως αποκαλύφθηκε μέσα από δημοσίευμα.

Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη για την εφημερίδα, On Time ο γνωστός ηθοποιός παρουσίαζε αυτοκτονικές τάσεις, γι’ αυτό ζήτησε βοήθεια.

Ο Σταμάτης Γαρδέλης ήρθε σε απόγνωση, καθώς κινδυνεύει να χάσει το σπίτι του λόγω ενός γραφειοκρατικού κολλήματος, το οποίο τον ταλαιπωρεί εδώ και χρόνια. Στενή του φίλη μίλησε στην εκπομπή Tlive για τον λόγο που ο ηθοποιός οδηγήθηκε στο Δαφνί ενώ αποκάλυψε και μια απίθανη σύμπτωση που ούτε η ίδια πιστεύει.

GARDELIS.jpg

Σταμάτης Γαρδέλης

«Μιλήσαμε τώρα μόλις, η κατάστασή του είναι… Αυτό που τον επηρέασε πάρα πολύ είναι αυτό με το σπίτι. Που το αγόρασε το οικόπεδο, που το έχτισε με τα ίδια του τα χέρια, στο Πόρτο Γερμανό… Έγιναν τέσσερα δικαστήρια γιατί η Πολεοδομία έβαζε πρόστιμα, γιατί θεωρήθηκε ότι ήταν δασική η περιοχή, ενώ τελικά αποδείχτηκε ότι δεν είναι…

gardelis-(1).jpg

Σταμάτης Γαρδέλης

Κέρδισε όλα τα δικαστήρια και τελικά, επειδή εκείνο είναι αυθαίρετο, του παίρνουν την πρώτη κατοικία στον Νέο Κόσμο. Αυτά τα πρόστιμα, από 40 χιλιάρικα που ήταν πέρυσι πήγαν 80 χιλιάδες. Γενικότερα μωρέ… ο Σταμάτης τον τελευταίο καιρό πιεζόταν πάρα πολύ. Έξω από το σύστημα… ένας τόσο καλός ηθοποιός και να μην έχει προτάσεις», είπε η Γιούλη Ζήκου και αποκάλυψε:

«Και το φοβερό είναι ότι τώρα έγραφε ένα θεατρικό έργο «Ο Τρόφιμος», ένας άνθρωπος μέσα σε ένα ψυχιατρείο και το έγραφε για εκείνον, για να το παίξει και με έχει σοκάρει και το γεγονός τώρα ότι ο Σταμάτης είναι πράγματι τρόφιμος μέσα σε ένα ψυχιατρικό ίδρυμα».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved