Η εξομολόγηση της Σωτηροπούλου για τον Μαραβέγια: «Είναι η χαρά της ζωής και είναι λίγο ενοχλητικό»
Showbiz

Η εξομολόγηση της Σωτηροπούλου για τον Μαραβέγια: «Είναι η χαρά της ζωής και είναι λίγο ενοχλητικό»

Η Τόνια Σωτηροπούλου ήταν η σημερινή καλεσμένη της Ελένης.

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για τους φίλους της, τον σύζυγό της, Κωστή Μαραβέγια, αλλά και για το αν η εμφάνισή της, τη βοήθησε στην καριέρα της.

«Θεωρώ πως εάν μπορείς να κάνεις κάτι για κάποιάν απλά κάντο. Για εμένα είναι πολύ βασικό, αν μπορείς να κάνεις κάτι για να διευκολύνεις κάποιον, απλά κάνε το. Δεν έχω το σύνδρομο του καλού παιδιού πια, θέλω να φέρομαι καλά στους άλλους γιατί έτσι θέλω να μου φέρονται και οι άλλοι. Είναι σημαντικό να δώσεις στον εαυτό σου μία ηρεμία», είπε αρχικά.

sotiropoulou-(2).jpg

Τόνια Σωτηροπούλου

«Πιστεύω πως ο κάθε άνθρωπος έχει αξία στη ζωή μας ακόμα και για ένα τέταρτο. Δεν είναι ότι δεν με ενδιαφέρει η γνώμη του άλλου, οι καθένας έχει την άποψή του, αλλά είμαι οκ γιατί όπως δεν μπορώ να αλλάξω τον άλλον, δεν μπορεί ούτε αυτός. Εγώ ήμουν εσωστρεφής και κλειστή αρκετά τα προηγούμενα χρόνια, και αντιλήφθηκα πως το έκανα γιατί φοβόμουν να μην πληγωθώ αλλά είναι ωραίο να τσαλακώνεσαι. Ο Κωστής με έχει βοηθήσει πολύ, είναι η χαρά της ζωής και είναι λίγο ενοχλητικό», πρόσθεσε.

Η Τόνια Σωτηροπούλου αναφερόμενη στους φίλους της είπε πως επειδή είναι άνθρωπος που δίνει ευκαιρίες, σε περίπτωση που σπάσει κάτι μέσα της, είναι πολύ εύκολο να το ‘’θάψει’’.

sotiropoulou-(3).jpg

Τόνια Σωτηροπούλου

«Υπήρχαν άνθρωποι που ήταν στη ζωή μου και υπήρχε μία συμπεριφορά που με έβλαπτε, το συζήτησα και μετά το έκοψα αμέσως. Πολύ σπάνια νευριάζω».

Η ίδιας μίλησε για την εμφάνισή της και για το εάν την βοήθησε στην καριέρα της.

«Θεωρώ πως σε σχέση με την καριέρα μου και αυτά που ήθελα να κάνω, εγώ κρατήθηκα πίσω γατί υπήρχε και η προκατάληψη πως είναι ηθοποιός αλλά δεν είχε κάνει πολλά. Εγώ με κράτησα τα πρώτα χρόνια πίσω».

DPG NETWORK

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved