H Φαίη Σκορδά στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο αλλά εμείς «κολλήσαμε» με το σπίτι!
Showbiz

H Φαίη Σκορδά στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο αλλά εμείς «κολλήσαμε» με το σπίτι!

Η Φαίη Σκορδά είναι από τις celebs που αποφάσισε να στολίσει σχετικά νωρίς το χριστουγεννιάτικο δέντρο για να μπει άμεσα στο πνεύμα των γιορτών.

Η όμορφη παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ είχε αυτό το Σαββατοκύριακο ελεύθερο χρόνο και είπε να στολίσει το χριστουγεννιάτικο δέντρο που παραδοσιακά στέκεται σε περίοπτη θέση του σαλονιού σε κάθε σπίτι.

Μάλιστα επιστράτευσε γι' αυτό τον γιο της, Γιάννη ώστε να έχει και μία βοήθεια και άρχισε τον στολισμό για τον οποίο επέλεξε λευκές μπάλες και εντυπωσιακά στολίδια.

«Φέτος θα είναι τα πιο όμορφα... Και του χρόνου με υγεία κ χαρές» έγραψε η Φαίη Σκορδά καθώς ανέβασε στιγμιότυπα από τη διαδικασία του στολισμού που φαίνεται να της αρέσει πολύ και να το χαίρεται.

skorda-1.jpg

Παραδοσιακά έπιπλα στο σπίτι

Μπορεί η Φαίη Σκορδά να θεωρείται μία από τις πιο in fashion παρουσίες της ελληνικής τηλεόρασης, φαίνεται όμως πως σε ό,τι αφορά τη διακόσμηση του σπιτιού της προτιμάει τα παραδοσιακά έπιπλα.

Με αφορμή τον στολισμό, είχαμε την ευκαιρία να δούμε πολλές όμορφες γωνιές του νέου της σπιτιού στο οποίο μετακόμισε πρόσφατα και συγκεκριμένα το καλοκαίρι που πέρασε. Μάλιστα, το σπίτι το παλιό βρισκόταν στα νότια προάστια όμως πλέον είναι στα βόρεια αφού την έχει απαλλάξει από τις πολύωρες μετακινήσεις για τη δουλειά της αλλά και τα σχολεία των γιων της, του Γιάννη και του μικρότερου Δημήτρη.

https://www.instagram.com/p/CzsjGtPN8TT/

Το νέο αυτό σπίτι λοιπόν στο οποίο το ξύλο και οι γήινοι χρωματισμοί επικρατούν στα περισσότερα δωμάτια, είναι για τη Φαίη Σκορδά ο προσωπικός της παράδεισος και το μέρος όπου μπορεί να απομονωθεί και να ξεκουραστεί. Φρόντισε λοιπόν να το διακοσμήσει όπως ακριβώς επιθυμούσε επιλέγοντας κλασικά έπιπλα και παραδοσιακά κομμάτια. Οι πίνακες ζωγραφικής που κοσμούν τους περισσότερους τοίχους του σαλονιού και μία βελούδινη πολυθρόνα που ξεχωρίζει στον χώρο, όπως και ένας μεγάλος καθρέφτης, έχουν δώσει τη δική της αισθητική σε ό,τι αφορά το inner design που θέλει να έχει το σπίτι της.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες που ανέβασε:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved