Σπυροπούλου: Τα φετινά Χριστούγεννα είναι τα πρώτα με τον γιο της και έχει στολίσει απίθανο δέντρο!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος.

Showbiz

Σπυροπούλου: Τα φετινά Χριστούγεννα είναι τα πρώτα με τον γιο της και έχει στολίσει απίθανο δέντρο!

Ο μικρός Βλάσσης είναι μόλις δέκα μηνών και φέτος η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο σύζυγός της Βασίλης Σταθοκωστόπουλος θα γιορτάσουν τα πρώτα τους Χριστούγεννα ως οικογένεια. 

Έτσι, από μόνα τους τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι ξεχωριστά για το ζευγάρι αλλά και τον μικρό τους γιο και έτσι η όμορφη παρουσιάστρια θέλει με κάθε τρόπο να τα ζήσει στην πιο όμορφη εκδοχή τους.

Γι' αυτό και έβαλε τα δυνατά της για να στολίσει ένα πραγματικά μοναδικό Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι, και μάλιστα πολύ νωρίς αφού ήθελε να μπει από νωρίς μαζί με τον γιο της στο πνεύμα των Χριστουγέννων.

spiropoulou-stathokostopoulos-(7).jpg

H Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα περάσει φέτος τα πρώτα Χριστούγεννα με τον γιο της.

Με πολύ καλή διάθεση και πολλή όρεξη, η ευτυχισμένη μαμά αφιέρωσε χρόνο για να στολίσει ένα πραγματικά υπέροχο Χριστουγεννιάτικο δέντρο. Έδωσε ιδιαίτερη σημασία στον όγκο του και το ύψος του και κατάφερε να στολίσει ένα πραγματικά πολύ εντυπωσιακό δέντρο, πολύ ψηλό και αρκετά μεγάλο.

Όσο για τη διακόσμηση, επέλεξε το λευκό χρώμα που «δένει» απόλυτα με το πράσινο του δέντρου, βάζοντας εκεί που έπρεπε τα λαμπιόνια ώστε να φωτίζεται τέλεια το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Το αποτέλεσμα τη δικαίωσε, όμως δεν έμεινε μόνο εκεί αλλά στόλισε και τον περιβάλλοντα χώρο με υπέροχα στολίδια που ολοκλήρωναν μία πραγματικά πολύ όμορφη εικόνα. Και το... κερασάκι στην τούρτα ήταν ότι φόρεσε στο σκυλάκι της και στολή Άγιου Βασίλη!

Δείτε το μοναδικό βίντεο που ανέβασε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για να δούμε τον στολισμό του σπιτιού της τα φετινά Χριστούγεννα:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved