Κατερίνα Στικούδη: Η συγκίνηση on camera και το όνομα που θα δώσει στον δεύτερο γιο της
Showbiz

Κατερίνα Στικούδη: Η συγκίνηση on camera και το όνομα που θα δώσει στον δεύτερο γιο της

MadWalk 2023: Η εγκυμονούσα Κατερίνα Στικούδη βρέθηκε στη μεγαλύτερη γιορτή της μόδας και της μουσικής και έκανε αποκαλύψεις για το μωρό που περιμένει και συγκινήθηκε on camera! 

Αρχικά ανέφερε η Κατερίνα Στικούδη: «Το μωρό αυτό μου έφερε πάρα πολύ γούρι γιατί την Παρασκευή έχουμε παγκόσμια κυκλοφορία μία διασκευή, ένα χριστουγεννιάτικο τραγούδι του Frank Sinatra που όλοι το ξέρουμε…. Χαίρομαι πολύ για αυτό, συγκινήθηκα! Οι ορμόνες παιδιά θα φταίνε».

stikoudi-kentriki-2.jpg

Και πρόσθεσε αποκαλύπτοντας το όνομα που θα δώσει στον δεύτερο γιο της: ««Η εγκυμοσύνη κυλάει πολύ ωραία μέχρι τώρα. Δε βλέπω πολλές διαφορές από την πρώτη εγκυμοσύνη, μάλλον επειδή είναι και αγόρια και τα δύο. Όπως ήμουν καλά με τον Βύρωνα έτσι και με τον Νικόλαο. Γιατί ο Νικόλαος θα έχει το όνομα του παππού του. Έχω φοβερή αδυναμία στον μπαμπά μου».

Να σας θυμίσουμε ότι πριν λίγες μέρες είχε αναφέρει σε συνέντευξή της για τον γιο της, Βύρωνα, που περιμένει το αδερφάκι του: «Του εξηγώ, είναι πολύ καλό παιδάκι νομίζω θα τα πάμε πάρα πολύ καλά όπως όλες οι οικογένειες έτσι και εμείς θα δώσουμε το δικό μας αγώνα, τα αδερφάκια να είναι μανιασμένα, να αγαπιούνται και αν διαφωνούν κάποιες φορές και αυτό μες στο πρόγραμμα είναι μου αρέσει που είμαι μανούλα, μου αρέσει αυτός ο ρόλος και τη μητρότητα δεν πίστευα ότι θα την αγκαλιάσω τόσο πολύ και θα νιώθω τόσο όμορφα μέσα σε αυτό».

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις της αλλά και την άκρως εντυπωσιακή εμφάνισή της στα Madwalk 2023!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved