Δανάη Μιχαλάκη: Γέννησε η ηθοποιός - Πατέρας για πρώτη φορά ο Γιώργος Παπαγεωργίου
NDP photo agency
Showbiz

Δανάη Μιχαλάκη: Γέννησε η ηθοποιός - Πατέρας για πρώτη φορά ο Γιώργος Παπαγεωργίου

Γέννησε η Δανάη Μιχαλάκη ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Τρισευτυχισμένος μπαμπάς ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

Η ηθοποιός έφερε στον κόσμο το πρωί της Τρίτης 21 Νοεμβρίου με φυσιολογικό τοκετό ένα υγιέστατο κοριτσάκι βάρους 2.900 γραμμαρίων σε ιδιωτικό μαιευτήριο των Αθηνών.

Να σας θυμίσουμε ότι σε πρόσφατες δηλώσεις της είχε πει για την εγκυμοσύνη πως η πρώτη περίοδος ήταν υπέροχη, ενώ χαρακτηριστικά ανέφερε πως «ειδικά όταν θέλεις να ξεκινήσει αυτό το ταξίδι, νιώθεις χαρά και ανυπομονησία, καθόλου άγχος και στρες».

mixalaki-papageorgiou-2.jpg

«Χρειάζεσαι λίγο χρόνο για να συνειδητοποιήσεις τι γίνεται με την εγκυμοσύνη. Λόγω της εγκυμοσύνης μου, άλλαξε λίγο το σενάριο της Παραλίας, αλλά ήταν φοβεροί οι σεναριογράφοι και οι παραγωγοί και το βρήκαμε» είχε τονίσει.

Και τόνισε για τον σύντροφό της: «Ήμασταν μαζί με τον Γιώργο όταν μάθαμε τα νέα της εγκυμοσύνης και ένιωσε κι εκείνος τον ίδιο ενθουσιασμό, την ίδια χαρά. Θα ήμουν εξίσου χαρούμενη αν περίμενα αγοράκι, αν και πάντα έλεγα ότι θέλω κορίτσι, και η αλήθεια είναι ότι το ένιωθα ότι είναι κορίτσι. Έχω σκεφτεί ότι θέλω να είμαι όσο μπορώ με το παιδί, είναι προτεραιότητα μου να είμαι παρούσα, δεν με αγχώνει το τι θα κάνω με τη δουλειά».

danai-mixalaki-egkyos-(2).jpg

Η Δανάη Μιχαλάκη ποστάροντας αυτή τη φωτογραφία στα social ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της.

Και ο Γιώργος Παπαγεωργίου σε πρόσφατες δηλώσεις του είχε πει: «Νομίζω ότι είμαι έτοιμος. Τόσο καιρό προσπαθώ να οργανώσω όλα τα του σπιτιού. Αυτό το χέρι, το τι βίδα έχει σφίξει και το τι έπιπλο έχει φτιάξει, δε το πίστευα στη ζωή μου ότι θα γίνει. Όλοι οι φίλοι που είναι γονείς, και οι άντρες, μου λένε ότι όταν γεννηθεί το παιδί θα αλλάξει όλη μου η ζωή. Περιμένω να δω, μάλλον θα γίνει».

Και μπορεί η πεθερά της Δανάης, η Φιλαρέτη Κομνηνού να είχε αναφέρει ότι η μικρή θα έρθει αρχές Δεκεμβρίου, τελικά ήρθε πιο νωρίς.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Πάμε Δανάη που ανέφερε τα ευχάριστα νέα.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved