Κωνσταντίνος Βελισσάρης: Ο 17χρονος γιος του Γιώργου Βελισσάρη, είναι ίδιος ο μπαμπάς του!
Showbiz

Κωνσταντίνος Βελισσάρης: Ο 17χρονος γιος του Γιώργου Βελισσάρη, είναι ίδιος ο μπαμπάς του!

Παρ' ό,τι μόλις έκλεισε τα 17 του χρόνια, ο Κωνσταντίνος Βελισσάρης, γιος του Γιώργου Βελισσάρη έχει ήδη αρχίσει να κάνει τα πρώτα σταθερά βήματα στον κόσμο της μουσικής. 

O νεαρός καλλιτέχνης, έχοντας μεγαλώσει με τα ίδια ακούσματα που είχε ο πατέρας του, ο οποίος υπηρετεί πιστά εδώ και χρόνια το δημοτικό τραγούδι και έχοντας το ίδιο ταλέντο με τον πατέρα του στη μουσική, από πολύ μικρός είχε λατρεία για το πεντάγραμμο.

Έτσι ήταν θέμα χρόνου να ασχοληθεί και εκείνος με το δημοτικό τραγούδι, έχοντας μάλιστα ήδη ξεκινήσει τις εμφανίσεις μπροστά στο κοινό.

Τα τελευταία χρόνια μάλιστα, τραγουδάει στο πλευρό του πατέρα του και ήδη έχει αρχίσει να μαθαίνει τα μυστικά του χώρου αλλά και την επιτυχία όπως αντίστοιχα βέβαια και τις δυσκολίες που μπορεί κάποιος καλλιτέχνης να συναντήσει.

Ο Κωνσταντίνος, ή Ντίνος για τους φίλους και την οικογένειά του είναι ένα χαρούμενο παιδί που διψά για ζωή, είναι ιδιαίτερα αγαπητός στον περίγυρό του αλλά και με ιδιαίτερο ταλέντο στην επικοινωνία με τον κόσμο, έχει πολλά κοινά με τον πατέρα του με πρώτο και καλύτερο βέβαια το πόσο πολύ μοιάζουν μεταξύ τους. Έχουν ίδια χρώματα -ξανθοί και οι δύο-, το ίδιο «καλούπι» και αγαπούν ακριβώς τα ίδια πράγματα. Πατέρας και γιος έχουν χτίσει εδώ και χρόνια μία πολύ δυνατή σχέση που στηρίζεται στον αλληλοσεβασμό και την αγάπη και γι' αυτό ήταν και πολύ εύκολη και σχεδόν προδιαγεγραμμένη η κοινή τους συνύπαρξη καλλιτεχνικά.

Δείτε τους μαζί στις παρακάτω φωτογραφίες:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved