Κατερίνα Παπουτσάκη: «Ναι, έχω διαβάσει πράγματα για μένα που με έχουν διαλύσει»
Showbiz

Κατερίνα Παπουτσάκη: «Ναι, έχω διαβάσει πράγματα για μένα που με έχουν διαλύσει»

Για τα social media, τα προσωπικά και επαγγελματικά απωθημένα αλλά και για το αν έχει διαβάσει πράγματα για εκείνη που την έχουν διαλύσει, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η  Κατερίνα Παπουτσάκη.

.

Για τη δική σας γενιά λένε ότι δεν πολυμιλήσατε όταν έπρεπε. Υπάρχουν στιγμές που θα ήθελες να έχεις μιλήσει και σώπασες;

Αλήθεια είναι, δεν πολυμιλήσαμε ως γενιά. Εγώ μπορεί να μην μίλησα δημόσια σε μια δύσκολη κατάσταση, αλλά ιδιωτικά μίλησα και έθεσα τα όριά μου. Μπορεί καθυστερημένα και έχοντας πρώτα επιτρέψει να καταπατήσουν τα όριά μου. Αλλά μίλησα. Πάτησα πόδι εκεί που χρειαζόταν να με προστατεύσω. Ίσως έπρεπε λίγο νωρίτερα. Τώρα έχω καλύτερα αντανακλαστικά.

5ae108ea-katerina-papoutsaki-seira-kimonas.jpg

Κατερίνα Παπουτσάκη

Στα social media παίρνεις θέση. Με τέτοια δημοσιότητα το σκέφτεσαι ή βγαίνει αυθόρμητα;

Καθόλου δεν το σκέφτομαι και δεν με νοιάζει. Έχω μεγαλώσει σε ένα πολιτικοποιημένο περιβάλλον, με δυο γονείς βαθιά πολιτικοποιημένους. Η μητέρα μου ήταν συνδικαλίστρια χρόνια και ήμουν πάντα μέσα στις πορείες. Είναι στο DNA μου. Από το Λύκειο τσακωνόμουν με τους χρυσαυγίτες, μου γράφανε με σπρέι κάτω από το σπίτι μου και απειλές. Αλλά αυτή είμαι. Μιλάω και εκφράζομαι, λέω αυτά που είμαι και νιώθω.

Απωθημένα επαγγελματικά ή προσωπικά έχεις;

Έχω όνειρα, όχι απωθημένα. Επί του προσωπικού χρειάζομαι περισσότερο χρόνο για ταξίδια. Θέλω να γυρίσω όλο τον κόσμο. Επαγγελματικά, έχω απλώς την ανάγκη και την επιθυμία το επόμενο πράγμα που κάνω κάθε φορά να δικαιώνει το προηγούμενο. Να υπάρχει μια συνοχή στο κεφάλι μου. Δεν θα μου πει κανένας πώς θα γίνει αυτό. Εγώ απλώς χρειάζομαι να βγάζει κάποιο νόημα στη δική μου αφήγηση.

ec96ae5f-katerina-papoutsaki-gioi-savvatokuyriako-1.jpg

Κατερίνα Παπουτσάκη

>παπο

Θα διαβάσεις τις κριτικές που θα γραφτούν για την παράσταση;

Ναι, αναπόφευκτα. Αλλά με ψυχραιμία και νηφαλιότητα. Θα προσπαθήσω να μην ταυτιστώ.

Έχεις διαβάσει ποτέ κάτι για σένα που να σε έχει διαλύσει;

Ναι. Κυρίως με τα προσωπικά μου. Με τη δουλειά μόνο σε μια δύσκολη περίοδο πίσω στο παρελθόν - αλλά ανήκει όντως στο παρελθόν.

Πηγή Αυγή

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved