Τσιμπρικίδου – Ανδριανός: Ετοιμάζουν Χριστουγεννιάτικο γάμο
Showbiz

Τσιμπρικίδου – Ανδριανός: Ετοιμάζουν Χριστουγεννιάτικο γάμο

Πέφτει η νύχτα με ρυθμό» στον ΑΝΤ1 ; «Ναι», απαντά η Γιώτα Τσιμπρικίδου, που παρουσιάζει τα «Exclusive live concerts», στα οποία «συναντιούνται καλλιτέχνες επί σκηνής μπροστά σε πολύ μεγάλο κοινό, για να δείξουν πως π μουσική είναι μία, η μουσική ενώνει!

Και όλο αυτό, με ωραία μοιράσματα λόγου και τραγουδιών - αυτός είναι ο στόχος και από πλευράς μου και φυσικά από την πλευρά του Ρυθμού 94,9! Και όλη αυτή τη σκέψη τη φιλοξενεί τηλεοπτικά ο ΑΝΤ1», λέει στη Realnews η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός Γιώτα Τσιμπρικίδου

1675217101101-360719133-tsibrikidou-main.jpg

Παράλληλα με τη νέα εκπομπή, η Γιώτα κάνει σχέδια και σε ό,τι αφορά την προσωπική της ζωή. Πριν από λίγο καιρό, για προσωπικούς λόγους, ο γάμος της αναβλήθηκε, ορίστηκε, όμως νέα ημερομηνία.

«Μετράω αντίστροφα... Θα είναι χριστουγεννιάτικος!», αποκαλύπτει στην «R», συστήνοντάς μας για πρώτη φορά τον μέλλοντα σύζυγό της: «Ο Αγγελος Ανδριανός είναι τραγουδιστής και εξαιρετικός μουσικός. Μου αρέσει να τον ακούω να ερμηνεύει και τις περισσότερες φορές με βγάζει από τα πολλά κουτάκια της οργάνωσης και του προγράμματός μου, για να... αιθεροβατώ και λίγο!», λέει και το πρόσωπό της φωτίζεται από ευτυχία.

1700571055926-324712551-tsibrikidou-(2).jpg

«Αγαπώ την ελληνική μουσική σε κάθε της μορφή και ανακαλύπτω συνεχώς νέα ακούσματα ή καλύπτω κενά που μπορεί να υπάρχουν. Λόγω της επαφής μομ.με τους τραγουδιστές και τους δημιουργούς αυτό που πάντα απολαμβάνω και το μοιράζομαι με το κοινό είναι οι ιστορίες πίσω από τα τραγούδια», λέει σε άλλο σημείο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved