Σταμάτης Γαρδέλης: Τα νεότερα για την υγεία του - H φωτογραφία μέσα από τη ψυχιατρική κλινική

Σταμάτης Γαρδέλης

Showbiz

Σταμάτης Γαρδέλης: Τα νεότερα για την υγεία του - H φωτογραφία μέσα από τη ψυχιατρική κλινική

Ο Σταμάτης Γαρδέλης παραμένει νοσηλευόμενος στην Α΄ Ψυχιατρική Κλινική στο «Δαφνί» και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, Το πρωινό θα παραμείνει ακόμα μία εβδομάδα. 

Όπως έχει γραφτεί, ο γνωστός ηθοποιός παρουσίαζε αυτοκτονικές τάσεις, γι’ αυτό ζήτησε βοήθεια. Ο ηθοποιός ήρθε σε απόγνωση, καθώς κινδυνεύει να χάσει το σπίτι του λόγω ενός γραφειοκρατικού κολλήματος, το οποίο τον ταλαιπωρεί εδώ και χρόνια.

Ο ηθοποιός παρακολουθείται από τους θεράποντες ιατρούς, οι οποίοι περιγράφουν την κατάσταση της υγείας του ως καλή, σύμφωνα πάντα με το Πρωινό.

gardelis.jpg

Ο ηθοποιός θα παραμείνει για ακόμα μια εβδομάδα στην ψυχιατρική κλινική. Οι γιατροί τον παρακολουθούν συνεχώς προκειμένου να προσδιοριστεί η συνολική κατάσταση της ψυχικής του υγείας και να δουν αν χρειάζεται φαρμακευτική αγωγή.

Μάλιστα, ο Σταμάτης Γαρδέλης έχει κλειστό το κινητό του και μιλά με ελάχιστα πρόσωπα. Επισκέψεις δεν έχει δεχθεί, αλλά έχει δεχθεί πολλές κλήσεις στο κινητό του και ο ίδιος ανταποκρίνεται σε οποιοδήποτε τηλεφώνημα επιθυμεί.

Δείτε το ρεπορτάζ του Πρωινού παρακάτω αλλά και τη φωτογραφία του που προβλήθηκε και τον δείχνει στο προαύλιο χώρο της ψυχιατρικής κλινικής.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved