Αίας Μανθόπουλος: Ράγισε καρδιές η σύντροφός του - «Δεν μπορώ να διαχειριστώ τον χαμό του»
Showbiz

Αίας Μανθόπουλος: Ράγισε καρδιές η σύντροφός του - «Δεν μπορώ να διαχειριστώ τον χαμό του»

Την 1η Δεκεμβρίου, θα τελεστεί το 40ήμερο μνημόσυνο για τον Αίαντα Μανθόπουλο, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών και η σύντροφός του, Ελισάβετ Σταμοπούλου μίλησε στο Πρωινό.

Η Ελισάβετ Σταμοπούλου ανέφερε ότι καθημερινά στο Κοιμητήριο του Παλαιού Φαλήρου και του εξομολογείται τα προβλήματά της.

aias12.jpg

6945641

Συγκεκριμένα είπε: «Κάθε λεπτό μου λείπει. Δεν υπάρχει ώρα της ημέρας να μην μου λείπει, δεν υπάρχει λεπτό της ημέρας να μην μου λείπει. Η μόνη μου παρηγοριά είναι ότι έρχομαι να το δω κάθε μέρα στο νεκροταφείο. Πάντα είχα μία καλή διάθεση απέναντι στα παιδιά του αλλά οι συνθήκες πια δεν το επιτρέπουν. Καλύτερα να μην ανακατεύομαι σε αυτά».

ea97817a-kidia-manthopoulou2.webp

Και πρόσθεσε: «Οι νόμιμοι κληρονόμοι του είναι η μητέρα του, τα τρία του παιδιά και η εν διαστάσει σύζυγός του. Τα 24ωρα περνάνε δύσκολα. Δεν μπορώ να διαχειριστώ τον χαμό του… Θα ήθελα να τον είχα δίπλα μου, εμένα δεν με ενδιαφέρουν οι περιουσίες. Εμένα μου λείπει ο άνθρωπός μου. Η έλλειψή του είναι τόσο έντονη, αλλά και η παρουσία του τουλάχιστον για εμένα…» και στη συνέχεια περιέγραψε το όνειρο που είδε, πριν πεθάνει ο ηθοποιός Αίας Μανθόπουλος.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved