Αλίκη Κατσαβού: «Το κεφάλαιο του έρωτα έχει κλείσει, δεν υπάρχει αρσενικό να περάσει τον Κώστα»
Showbiz

Αλίκη Κατσαβού: «Το κεφάλαιο του έρωτα έχει κλείσει, δεν υπάρχει αρσενικό να περάσει τον Κώστα»

Η Αλίκη Κατσαβού μίλησε για την προσωπική της ζωή μετά την απώλεια του Κώστα Βουτσά, αλλά και όσα τη γοήτευσαν στον αξέχαστο ηθοποιό.

Η Αλίκη Κατσαβού ανέφερε: «Με τον Κώστα γνωριστήκαμε το 2013 στις πρόβες για το έργο «Ένα παιδί μετράει τ’ άστρα», που παρουσιάστηκε στο Μέγαρο Μουσικής και μετά σε περιοδεία. Κάναμε φιλική παρέα αρχικά, αλλά η προσωπικότητά του και το χιούμορ του με γοήτευσαν, και κάπου εκεί, σιγά σιγά και χωρίς να το καταλάβω, τον ερωτεύτηκα».

katsavou.jpg

Και πρόσθεσε η ηθοποιός: «Τον θυμάμαι πάντα γελαστό! Θυμάμαι τα λόγια και τα αστεία του, την καλοσύνη και την τρυφερότητά του, την αγάπη του για τη ζωή, την κίνηση και το θέατρο. Παραμένει ζωντανός στην καρδιά και τη σκέψη μου».

katsavou-3.jpg

Μάλιστα, η Αλίκη Κατσαβού εξομολογήθηκε στην εφημερίδα Espresso: «Το κεφάλαιο του έρωτα έχει μάλλον κλείσει πλέον. Είμαι προσανατολισμένη στο μεγάλωμα του Φοίβου και θέλω να είναι υγιής κι ευτυχισμένος όσο περνάει από το χέρι μου. Όσος χρόνος μού απομένει από το παιδί τον αφιερώνω στη δουλειά μου, στο θέατρο και στην υποκριτική. Εξάλλου, ο Κώστας έχει βάλει ψηλά τον πήχη και δεν νομίζω ότι υπάρχει άλλο αρσενικό να τον περάσει».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved