Μενεγάκη: «Δεν έχω ψάξει ποτέ το κινητό του Μάκη! Ομολογώ θα ταραχθώ, θα στεναχωρηθώ αν...»
Showbiz

Μενεγάκη: «Δεν έχω ψάξει ποτέ το κινητό του Μάκη! Ομολογώ θα ταραχθώ, θα στεναχωρηθώ αν...»

Η Ελένη Μενεγάκη τα είπε όλα δημόσια! Η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι δεν έχει ψάξει ποτέ το κινητό του συζύγου της, Μάκη Παντζόπουλου, δεν έχουν κωδικούς στα κινητά τους και οποιαδήποτε στιγμή μπορεί ο ένας να πάρει το κινητό του άλλου, ενώ δεν δίστασε να πει τι έχει ως συνήθως ο Μάκης στο κινητό του.

Με αφορμή τις δηλώσεις της Έλενας Γαλύφα, «Μετά από 22 χρόνια δεν ζηλεύω. Αν πάρεις το κινητό του άντρα μου, θα νομίζεις ότι έχει «πάει» με όλον τον κόσμο. Βλέπεις μόνο γυναίκες να ποζάρουν με εσώρουχα και του λέω τι κάνεις εκεί πέρα; Ε, μου λέει: Μόνο βλέπω», η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε: «Αφού Ελιάνα (Χρυσικοπούλου) θέλεις να τα πω δημόσια, θα τα πω λοιπόν. Εγώ με τον άνθρωπό μου δεν έχουμε κωδικούς στα κινητά μας. Τα κινητά μας είναι πεταμένα και όποιος περνάει, όποιο παιδί περνάει και θέλει να παίξει στο κινητό μας, ιδίως η πιο μικρή, η Μαρίνα το κάνει… Δεν έχω ψάξει ποτέ το κινητό του και ούτε αυτός το δικό μου»!

menegaki-pantzopoulos-(16).webp

Και δεν έμεινε εκεί η Ελένη Μενεγάκη… συνέχισε λέγοντας: «Αν ψάξω όμως – δεν μου έρχονται τέτοιες σκέψεις να το ψάξω- αλλά αν όμως εκτός από τούβλα, φυτά, σπορ, αθλητικά και ότι έχει χαλάσει στην Άνδρο και θέλει να το διορθώσει, βγει μπροστά μου και καμία γυμνή, ομολογώ θα ταραχθώ, θα τρελαθώ από τη στεναχώρια μου και σας το λέω εγώ που δεν κάνω κακές σκέψεις.

menegaki1.jpg

Και εννοείται θα μπεις μια χαρά στο σπίτι σου υπερθέαμα και μετά από λίγο θα τα πετάξεις και θα είσαι με τη χοντρή σου την καλτσούλα, με το ωραία σου φορμίτσα αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα… θα έχω το καλύτερό μου χαμόγελο και θα θέλω να δω τον άνθρωπό μου»!

pantzopoulos-682x384.webp

Δείτε όσα είπε η παρουσιάστρια στο παρακάτω απόσπασμα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved