H Σοφία Αλιμπέρτη στόλισε το σπίτι της για τα Χριστούγεννα & μας έχει δώσει τις καλύτερες συμβουλές
Showbiz

H Σοφία Αλιμπέρτη στόλισε το σπίτι της για τα Χριστούγεννα & μας έχει δώσει τις καλύτερες συμβουλές

Η Σοφία Αλιμπέρτη λατρεύει τα Χριστούγεννα και αποφάσισε αυτές τις γιορτές να στολίσει και εκείνη – όπως αρκετοί celebs- από τον Νοέμβριο.

Η ηθοποιός δημοσίευσε σε stories τα χριστουγεννιάτικα στολίδια και έγραψε: «Ξεκινάμε!! Θα πάρει μέρες!!! Ελπίζω μέχρι τα Χριστούγεννα να έχω στολίσει»!!!

Και έκανε και ένα ακόμα ένα instastory όπου μας έδειξε το εντυπωσιακό στολισμένο δέντρο της.

202004161048430.SOFIA_ALIMPERTI_1042004.jpg

Η Σοφία Αλιμπέρτη λατρεύει τις γιορτές και πέρυσι μας είχε δώσει συμβουλές πως να ζωγραφίσουμε τα παράθυρα του σπιτιού με ειδική κιμωλία, δημιουργώντας εκπληκτικά σχέδια, που ούτε μπορείς να φανταστείς.

Η Σοφία Αλιμπέρτη ζωγράφισε τα πάντα με έναν μαρκαδόρο κιμωλίας ο οποίος φεύγει εύκολα από το τζάμι, με ένα μονάχα βρεγμένο πανί.

Η ηθοποιός τόνισε: "Μου κάνετε ερωτήσεις και οφείλω να σας απαντήσω. Λοιπόν… είναι μαρκαδόρος κιμωλίας και βγαίνει εύκολα με ένα βρεγμένο πανί. Τον βρίσκεται σε βιβλιοπωλεία συνήθως. Εγώ παίρνω ιδέες από το Pinterest αλλά νομίζω ότι παντού μπορείτε να βρείτε ωραίες εικόνες!!! Χαίρομαι παρά πολύ που σας άρεσε και θα ήθελα να μου στείλετε φωτό μόλις το κάνετε!!! Καλά Χριστούγεννα να έχουμε όλοι μας!!!🎄🎅🏻💛"

Δείτε παρακάτω πως στόλισε φέτος το δέντρο της αλλά και τις συμβουλές για να διακοσμήσουμε τα παράθυρα του σπιτιού μας και να μπούμε όλοι μας νωρίς νωρίς σε χριστουγεννιάτικη διάθεση.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved