Ιωάννης Παπαζήσης: Στιγμιότυπα από τα γενέθλιά του στο Λονδίνο με την Αναστασία Παντούση
Showbiz

Ιωάννης Παπαζήσης: Στιγμιότυπα από τα γενέθλιά του στο Λονδίνο με την Αναστασία Παντούση

Ξεχωριστά τα φετινά γενέθλια του Ιωάννη Παπαζήση. Ο ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλιά του στο Λονδίνο έχοντας στο πλευρό του, τη σύντροφό του, Αναστασία Παντούση.

Ο Ιωάννης Παπαζήσης χθες, 22 Νοεμβρίου είχε τα γενέθλιά του και έγινε 45 χρονών και τα γιόρτασε μοναδικά.

Το ζευγάρι ταξίδεψε στο Λονδίνο και ο ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο που απεικονίζεται να σβήνει το κεράκια και και η Αναστασία Παντούση να του τραγουδά!

5202_ANASTASIA_PANTOYSI_IOANIS_PAPAZISIS_24122023.jpg

Να σας θυμίσουμε ότι σε πρόσφατες δηλώσεις είπε για την σύντροφό του: «Η σύντροφός μου είναι καλύτερη ηθοποιός από εμένα και μου δίνει συμβουλές. Είμαι ηθοποιός που δεν μου αρέσει καθόλου να δίνω συμβουλές».

Και η ηθοποιός είχε πει: «Δεν υπάρχει λόγος να κρύψω τον δεσμό μας. Είναι κάτι που συμβαίνει. Δεν κρυφτήκαμε ποτέ, αλλά δεν το αποκαλύψαμε από τον πρώτο καιρό γιατί θέλαμε να προστατεύσουμε εμάς τους δύο και κατ' επέκταση τη σχέση μας. Δεν είμαστε από εκείνους που προσέχουν πού πάνε για να μην τους δουν. Τα θεωρούμε υπερβολικά όλα αυτά. Πάμε παντού και κάνουμε ό,τι μας ευχαριστεί. Επίσης, το είπαμε μια φορά και πλέον δεν υπάρχει όλη αυτή η αμηχανία όταν μας ρωτάνε. Από εκεί και πέρα, δεν μου είναι ευχάριστο να μιλάω συνεχώς γι’ αυτό.»

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε ο Ιωάννης Παπαζήσης και έδειξε στους followers του πως πέρασε στα γενέθλιά του!

https://www.instagram.com/reel/Cz9mDxuKXmP/

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved