Άννα Κουρή: «Μεγάλος μύθος ότι βγάλαμε λεφτά από τη σειρά»
www.ndpphoto.gr
Showbiz

Άννα Κουρή: «Μεγάλος μύθος ότι βγάλαμε λεφτά από τη σειρά»

Την Άννα Κουρή την έχουμε συναντήσει σε αρκετές γνωστές σειρές της ελληνικής τηλεόρασης, με πιο αγαπημένο και χαρακτηριστικό ρόλο αυτόν της... Βάνας Δάγκα που ενσάρκωσε στους «Μεν και Δεν».

Γεννήθηκε στο Κονγκό του Βελγίου από Έλληνες μετανάστες. Εκεί πέρασε τα παιδικά της χρόνια και φοίτησε σε γαλλικό σχολείο, ενώ ήρθε μόνιμα στην Αθήνα με την οικογένειά της όταν ήταν 10 ετών. Η ηθοποιός μιλά για τη ζωή της εκεί, τη σειρά που άφησε ιστορία αλλά και το μυστικό ενός επιτυχημένου γάμου.

29aee746-kouri.jpg

Μέσα από αυτή τη σειρά, καταφέρατε να βγάλετε πολύ καλά χρήματα, για παράδειγμα ακόμη και να αγοράσετε ένα σπίτι;

Μεγάλος μύθος ότι βγάλαμε λεφτά από τη σειρά, γιατί όταν μας προσλάβανε, ήμασταν άγνωστοι στο πλατύ κοινό, οπότε μας πήραν με λίγα χρήματα. Οι αυξήσεις που γίνανε στα δυο επόμενα χρόνια που πετούσε η σειρά, ήταν πάντα βάση του αρχικού μισθού.

Σας βλέπουμε συχνά με τον Χάρη Ρώμα, έχετε μια ιδιαίτερη χημεία μεταξύ σας, ποιο είναι αυτό που φέρνει δυο ανθρώπους κοντά και δένουν μεταξύ τους;

Με τον Χάρη γνωριζόμαστε από τους «Μεν και Δεν». Ταιριάζαμε και δεθήκαμε πολύ μέσα από αυτά τα χρόνια. Βοήθησαν και η επαφή μας μέσα από τις δουλειές που κάναμε, αλλά και το συναισθηματικό δέσιμο που αναπτύξαμε. Η αλήθεια είναι ότι δεν τον βλέπω σαν απλό συνάδελφο, αλλά σαν δικό μου άνθρωπο.

Τι θυμάστε από τη ζωή σας στο Κονγκό;

Η ζωή μου στο Κονγκό είναι απόλυτα συνδεδεμένη με τα πολύ ευτυχισμένα παιδικά μου χρόνια! Ζωή μέσα στη φύση, ανεμελιά, αγάπη από τους γονείς μου και την αδερφή μου και πολύ παιχνίδι με τους φίλους μου!

Πώς καταφέρατε και κρατήσατε την προσωπική σας ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας;

Η προσωπική μου ζωή έμεινε μακριά από τα φώτα, γιατί δεν έκρυβε κάτι κουτσομπολίστικο που θα ενδιέφερε τον κόσμο από τη μια και από τη άλλη δεν ήταν στην νοοτροπία μου να την προβάλω.

kouri-mesa.jpg

Υπήρξε στιγμή που ο γάμος σας πέρασε κρίση; Και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε;

Όπως σας είπα, τα προσωπικά μου δεν τα μοιράζομαι. Για να μην με πείτε μυστικοπαθή, μπορώ να σας πω ότι οποία διαφωνία έτυχε να έχω με τον σύζυγό μου, δεν αφορούσε τη σχέση μου, άρα δεν την επηρέασε.

Υπάρχει κάποιο μυστικό για το πώς κρατιέται ένας γάμος ζωντανός για πάντα;

Αυτό εξαρτάται από τις ανάγκες του καθενός και την χρονική στιγμή που διανύει κάθε σχέση. Πάνω απ’ όλα για να έχει διάρκεια και αρμονία ένας γάμος, θέλει ελευθερία. Δεν πρέπει κανείς από τους δυο να νιώθει καταπίεση. Με αλλά λόγια, να σέβεσαι τον άλλον σαν προσωπικότητα. Βέβαια πρέπει ένα μεγάλο μέρος των αναγκών του ζευγαριού να συμβαδίζει.

Πηγή Λοιπόν

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved