Λύγισε η Άννα Φλωρινιώτη μπροστά στο μνήμα του πατέρα της: «Νιώθω πολύ μόνη μου»
Showbiz

Λύγισε η Άννα Φλωρινιώτη μπροστά στο μνήμα του πατέρα της: «Νιώθω πολύ μόνη μου»

Super Κατερίνα: Η Αννούλα Φλωρινιώτη μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και συγκλονίζει με τα όσα λέει, λίγο καιρό μετά τον θάνατου του μπαμπά της.

Με αφορμή τη συμπλήρωση 6 μηνών από την απώλεια του πατέρα της, Γιάννη Φλωρινιώτη, μιλάει για το συναισθημα που δεν είχε βιώσει ποτέ ξανά στη ζωή της.

«Είχα πλησιάσει πολλούς μαρμαράδες και μου έλεγαν ότι είναι υπερβολικά αυτά που θέλω και ότι έπρεπε να κάνω κάτι απλό. Βρήκα όμως. Του έβαλα φώτα ώστε να μη φοβάται. 50 χρόνια φοράει αυτή την κολώνια, είναι η χαρακτηριστική του, και δεν θα έλειπε εννοείται από το μνημείο του. Βάζω παντού κολώνια μετά το καθάρισμα βάζω παντού για να μοσχοβολάει», είπε αρχικά η Αννούλα Φλωρινιώτη και συνέχισε:

annoula.jpeg

«Δεν έρχεται στα όνειρά μου και τον παρακαλάω κάθε μέρα να έρθει στα όνειρά μου. Ερχόμουν και του φώναζα, έξαλλη, στην αρχή. Του έλεγα γιατί μου το κάνεις αυτό; Για μένα σταμάτησε ο χρόνος εκείνη τη μέρα και με τρελαίνει ότι δεν θα τον ξαναδώ. Δεν το έχω ξανανιώσει αυτό το πράγμα, νιώθω λες και μου έχουν ξεριζώσει την ψυχή μου, νιώθω πολύ μόνη μου. Νιώθω ότι περιτριγυρίζομαι από χιλιάδες κόσμου και είμαι ολομόναχη».

Δείτε το βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved