Ιωάννα Παλιοσπύρου: Εκδήλωση για τον ένα χρόνο λειτουργίας του ιδρύματός της - Λαμπερές εμφανίσεις
Showbiz

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Εκδήλωση για τον ένα χρόνο λειτουργίας του ιδρύματός της - Λαμπερές εμφανίσεις

Λαμπερό event με επώνυμους πραγματοποιήθηκε σε γνωστό μαγαζί της Γλυφάδας η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Αφορμή για την εκδήλωση στάθηκε ο ένας χρόνος λειτουργίας του ιδρύματός της, Ioanna Paliospirou Foundation.

AS2A9545.jpg

Ιωάννα Παλιοσπύρου

Το event πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (23-11) και το «παρών» έδωσε πλήθος κόσμου με την Ιωάννα να τους υποδέχεται πιο λαμπερή από ποτέ. Φορώντας ένα μάξι ροζ φόρεμα και με χαμόγελο έσβησε το κεράκι στην τούρτα και απαθανατίστηκε με τους καλεσμένους της.

Δες φωτογραφίες

«Πάντα το φρόντιζα και µε ενδιέφερε να έχω µια όµορφη και περιποιηµένη εµφάνιση. ∆εν είχα ποτέ τατουάζ ή σηµάδια. Μετά την επίθεση, έχω παντού ουλές και µοσχεύµατα. Αν µε πειράζει; Ναι, µε πειράζει. Βιώνω ακόµα δύσκολες στιγµές. Όµως, δεν εγκαταλείπω τον αγώνα µου! Κάθε σηµάδι που βλέπω πάνω µου σκέφτοµαι πως είναι η απόδειξη ότι κατάφερα να νικήσω τον θάνατο, και αυτό είναι ένα πολύ µικρό τίµηµα.

Ξέρω πως µπορεί να µε αναγνωρίζουν, λόγω της περίεργης εµφάνισης. Συχνά όλη αυτή η κατάσταση καταλήγει υποσυνείδητα σε στρες και νεύρα. Μαθαίνω σιγά-σιγά να τα αντιµετωπίζω και να τα διαχειρίζοµαι, γιατί η άλλη επιλογή είναι να αποµονωθώ στο σπίτι. ∆εν θα ενοχληθώ ποτέ από βλέµµατα ή συµπεριφορές που ξέρω πως συµβαίνουν από θαυµασµό, αγάπη

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved