Μια μοναδική βραδιά στο θέατρο Αθηνά με τα Κίτρινα Ποδήλατα!
Showbiz

Μια μοναδική βραδιά στο θέατρο Αθηνά με τα Κίτρινα Ποδήλατα!

«Ήχο, φως και εικόνα, απόλυτα συγχρονισμένα όλα, με κάθε κίνηση της μπάντας επί σκηνής», μας είχαν υποσχεθεί τα Κίτρινα Ποδήλατα και η βραδιά στο θέατρο Αθηνά, ήταν κάτι παραπάνω από μαγευτική.

Ασφυκτικά γεμάτο το live τους στο θέατρο Αθηνά και ο κόσμος από το πρώτο κιόλας λεπτό της συναυλίας τους δεν σταμάτησε να χειροκροτά, να φωνάζει «μπράβο», να συγκινείται, να νιώθει κάθε δευτερόλεπτο τον παλμό τους.

kitina-podilata-(2).webp


Μία μίξη της αναλογικής και της ψηφιακής τεχνολογίας, που τους επέτρεψε να συμπράξουν εικονικά με πολλούς μουσικούς και να παντρέψουν διαφορετικά είδη τέχνης, όπως τη μουσική, τον χορό, την ποίηση… και όλα αυτά μέσα σε ένα δίωρο που με τη μοναδικότητά τους τα Κίτρινα Ποδήλατα, ο Γιώργος και ο Αλέξανδρος μας έκαναν να πιστέψουμε ξανά στο όνειρο.

«Ονειρεύομαι ακόμα», ήταν ο τίτλος αυτού του υπερθεάματος και ναι, την έχουν αυτή την ικανότητα τελικά. Όχι, πως είχαμε αμφιβολία αλλά αυτό που είδαμε το βράδυ της Τετάρτης στο θέατρο Αθηνά θα μείνει ανεξίτηλο στη μνήμη όσων βρέθηκαν κοντά τους και τραγούδησαν μαζί τους.

Ιδιαίτερη βραδιά και τους ίδιους αλλά και για το κοινό που τους ακολουθεί πιστά καθώς τον φετινό Νοέμβριο τα Κίτρινα Ποδήλατα γιορτάζουν 23 χρόνια μουσικής!

Μιας ξεχωριστής μουσικής που βγάζει συναίσθημα, δίνει απαντήσεις, φροντίζει για ένα καλύτερο αύριο και σου θυμίζει γιατί το «Να σε δω να γελάς» πρέπει να φτιάχνει τα όνειρα μέσα μας.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved