Σπάνιο βίντεο: Όταν η Αγγελική Νικολούλη «ντύθηκε» Αλίκη Βουγιουκλάκη και τραγούδησε το Καροτσέρη
Showbiz

Σπάνιο βίντεο: Όταν η Αγγελική Νικολούλη «ντύθηκε» Αλίκη Βουγιουκλάκη και τραγούδησε το Καροτσέρη

Την έχουμε συνδέσει με βραδιές αγωνίας και συνταρακτικών αποκαλύψεων όμως η Αγγελική Νικολούλη είναι μια δημοσιογράφος που έχει και αρκετό χιούμορ.

Η παρουσιάστρια της μακροβιότερης εκπομπής της prime time ζώνης στην TV, έχει μετρήσει πολλά χιλιόμετρα στην καριέρα της και κάθε Παρασκευή ανάβει το «φως στο τούνελ» με σκοπό να εξιχνιάσει τις πιο σκοτεινές υποθέσεις και να δώσει απαντήσεις.

Παρά τη σοβαρότητα των υποθέσεων με τις οποίες ασχολείται και τον δραματικό χαρακτήρα της εκπομπής, η Αγγελική Νικολούλη αποτελεί μια από τις πιο αγαπητές παρουσίες στο γυαλί και δεν είναι λίγες οι φορές που την έχουμε δει να τσαλακώνεται σε αυτό.

Η εθνική μας ερευνήτρια είχε κάνει την εμφάνιση της στο πρωτοχρονιάτικο show της Ρούλας Κορομηλά το 1996 και ωθούμενη από τον μεγάλο της θαυμασμό στην Αλίκη Βουγιουκλάκη ερμήνευσε το κομμάτι Καροτσέρη.

Δείτε το βίντεο:

Την Πρωτοχρονιά του 2001 φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Κατάλληλο για όλους» της Άννας Δρούζα στον Alpha. Ντυμένη ναύτης και πρωταγωνιστώντας σε αντίστοιχο χορευτικό με αυτό της ταινίας, τραγούδησε το «Τράβα μπρος».

Δείτε το βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved