Έλενα Κρίτα: «Άνοιξε το μυαλό μου περισσότερο. Σε κρατάει ζωντανό αυτό το πράγμα»
Showbiz

Έλενα Κρίτα: «Άνοιξε το μυαλό μου περισσότερο. Σε κρατάει ζωντανό αυτό το πράγμα»

Για την εγγονή της αλλά και για πώς διαχειρίστηκε το γεγονός ότι όταν η μικρή έχασε τη μαμά της έπρεπε εκείνη να αναλάβει «χρέη» μαμάς, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Ελένη Κρίτα.

Οι απώλειες που έχετε βιώσει στη ζωή σας, σας δυνάμωσαν;

Ναι, αλλά δεν θέλω άλλες (γέλια).

Θα θέλατε η εγγονή σας να γίνει ηθοποιός;

Όχι, αλλά είναι πολύ πιθανόν να το κάνει (γέλια). Πολλοί ηθοποιοί λέμε όχι, γιατί ξέρουμε τις δυσκολίες αυτής της δουλειάς, αλλά ξέρουμε επίσης ότι όταν κάποιος το θέλει, δεν υπάρχει περίπτωση να μην το κάνει.

krita-(1).jpg

Βλέπετε να έχει ταλέντο;

Βλέπω ότι έχει μια κλίση και στο τραγούδι. Τραγουδάει εξαιρετικά και αυτό είναι ένα ατού, γιατί ανεβαίνουν πια και αρκετά μιούζικαλ. Τώρα για ταλέντο δεν μπορεί να μιλήσει κανείς ακόμα. Το ταλέντο είναι και αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς και επιμονής.

Το γεγονός ότι κληθήκατε να αναλάβετε και χρέη μαμάς για την εγγονή σας, μιας και εκείνη έχασε ξαφνικά τη μαμά της, σας δημιούργησε άγχος;

Άγχος ναι. Αλλά κάπου όμως αυτό με ανανέωσε, μου έδωσε μια δύναμη που με πήγε παραπέρα. Όσο να ‘ναι, έχεις έναν νέο άνθρωπο δίπλα σου με τις δυσκολίες αλλά και με την καινούργια πνοή που σου δίνει. Άνοιξε το μυαλό μου περισσότερο. Σε κρατάει ζωντανό αυτό το πράγμα.

Πηγή Λοιπόν

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved