Οι Κατερίνες της σόουμπιζ γιορτάζουν και οι δημόσιες ευχές πέφτουν... βροχή!
Showbiz

Οι Κατερίνες της σόουμπιζ γιορτάζουν και οι δημόσιες ευχές πέφτουν... βροχή!

Μπορεί οι Μαρίες και οι Ελένες να είναι περισσότερες στην ελληνική επικράτεια, όμως οι Κατερίνες «σκίζουν» στην ελληνική σόουμπιζ και από το πρωί δέχονται «βροχή» τις ευχές από τους καλούς τους φίλους. 

Σήμερα, ανήμερα της Αγίας Αικατερίνης έχουν γεμίσει τα social media από δημόσιες ευχές για τη γιορτή μερικών από τις πιο λαμπερές κυρίες της ελληνικής τηλεόρασης και γενικότερα της σόουμπιμζ.

Γιατί δεν είναι μόνο η Κατερίνα Καινούργιου που χθες (24/11) λίγο πριν κλείσει την εκπομπή της για Σαββατοκύριακο δέχτηκε μία τεράστια αγκαλιά από λουλούδια σε μία υπέροχη ανθοδέσμη από τη διοίκηση του σταθμού μαζί με ευχές για τα χρόνια πολλά για τη γιορτή της.

Η Κατερίνα Καραβάτου, η Κατερίνα Στικούδη, η Κατερίνα Παναγοπούλου, η Κατερίνα Παπουτσάκη, η Κατερίνα Γερονικολού, η Κατερίνα Ζαρίφη και πολλές ακόμα όμορφες παρουσίες της ελληνικής σόουμπιζ δέχτηκαν με χαρά τις καλύτερες ευχές για τη γιορτή τους, κάνοντας ακόμα πιο ξεχωριστή αυτή τη μέρα.

Μια από τις πιο ξεχωριστές αναρτήσεις για ευχές ήταν αυτή του Νίκου Κοκλώνη ο οποίος θέλοντας να ευχηθεί στην αγαπημένη του φίλη, ανέβασε ένα βίντεο από το καλοκαίρι όπου οι δυο τους είναι σε mood διακοπών και τραγουδούν το «Κοκορίκο» που ερμήνευε σε ταινία η αξέχαστη Ρένα Βλαχοπούλου. Δείτε το παρακάτω:

Δείτε παρακάτω τις αναρτήσεις πολλών φίλων που ήθελαν να ευχηθούν στις Κατερίνες της καρδιάς τους:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved