Γιούλη Ηλιοπούλου στο gossip-tv:«Η μεγαλύτερη θύελλα που πέρασα ήταν όταν έχασα όλα μου τα χρήματα»
Showbiz

Γιούλη Ηλιοπούλου στο gossip-tv:«Η μεγαλύτερη θύελλα που πέρασα ήταν όταν έχασα όλα μου τα χρήματα»

Η Γιούλη Ηλιοπούλου σε μία εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξη, ανοίγει την καρδιά της στο gossip-tv.gr και μιλάει για την πολυαναμενόμενη θεατρική της επιστροφή στην παράσταση «Χορεύοντας με τη θύελλα». 

Ακόμη, η λαμπερή παρουσιάστρια και ηθοποιός μάς μιλάει για την πορεία της μπροστά στα φώτα, την τηλεόραση και την εκπομπή που παρουσίασε για πολλές σεζόν μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Η Γιούλη Ηλιοπούλου έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από την εκπομπή «Οι Λογοδοσμένοι». Η ίδια αποτέλεσε το αντίπαλο δέος της Αννίτας Πάνια και η εκπομπή της είχε γνωρίσει μεγάλη επιτυχία.

Η παρουσιάστρια είχε ασχοληθεί πολύ ενεργά με την τηλεόραση ενώ λίγα χρόνια μετά ασχολήθηκε ιδιαίτερα με το θέατρο. Στη συνέχεια αφοσιώθηκε στο μεγάλωμα της κόρης της, Κρίστελ Καπερώνη, η οποία είναι επίσης ηθοποιός.

Θα ήθελα να μου μιλήσετε για την επιστροφή σας στο θέατρο με την παράσταση «Χορεύοντας με τη θύελλα».

Είναι ένα υπέροχο ξεκαρδιστικό αλλά και συγκινητικό νέο έργο του πολυβραβευμένου Peter Guilter και είναι η πρώτη παγκόσμια παρουσίαση του έργου, που καταπιάνεται με τις ανθρώπινες σχέσεις και τη μοναξιά των ανθρώπων στη σύγχρονη κοινωνία.

IMG-9219-antigrafo2.jpg

Γιούλη Ηλιοπούλου

Τι σημαίνει αυτή η επιστροφή για εσάς; Ήταν δική σας η απόφαση να κάνετε μία αρκετά μεγάλη παύση;

Ούτε που το κατάλαβα πώς και πότε έγινε τόσο μεγάλη αυτή η παύση. Αφιερώθηκα στην παιδική μου σκηνή με πάθος και αγάπη και ατελείωτη δουλειά για όσα δημιουργώ για τα παιδιά. Έγιναν αυτά η προτεραιότητά μου.

Η συνεργασία με τον Τάκη Παπαματθαίου; Πώς προέκυψε;

Η συνεργασία μου με τον Τάκη ξεκίνησε πριν τη «θύελλα» αφού ερμηνεύει τον ρόλο του Σκρουτζ από πέρυσι στη μεγάλη μας επιτυχία «Τα Χριστούγεννα του Σκρουτζ» που έρχεται φέτος για 7η χρoνιά. Είμαστε φίλοι κι έχουμε άριστη επικοινωνία στη σκηνή. Μου έδωσε πολλά και σαν σκηνοθέτης της παράστασης.

TOM_9076.jpg

Γιούλη Ηλιοπούλου - Τάκης Παπαματθαίου

Έχετε έρθει αντιμέτωπη με «θύελλες» στην καριέρα σας; Πώς τις αντιμετωπίζατε;

Υπάρχουν συνεχείς θύελλες σε αυτή τη δουλειά, η μεγαλύτερη που πέρασα εγώ ήταν 15 χρόνια πριν όταν έχασα τότε όλα μου τα χρήματα σε ένα θέατρο που δεν έβγαζε τελικά άδεια λόγω πολεοδομικών παραβάσεων που μου είχαν αποκρύψει. Ήμουν άπειρη και εξαπατήθηκα, αλλά προχώρησα και συνέχισα, έχω τη δύναμη σαν άνθρωπος να προχωράω, μόνο τα θέματα υγείας θα με φόβιζαν.

Στις λεγόμενες «κλίκες» μπήκατε;

Ποτέ δεν μπήκα σε κλίκες και τέτοιου είδους παρέες, τα απεχθάνομαι αυτά, δεν θα μπορούσα να ζω με τέτοια νοοτροπία, δεν με αφορά αυτή η στάση ζωής.

TOM_9064.jpg

Γιούλη Ηλιοπούλου

Λάθος επιλογές έχετε κάνει στη ζωή σας;

Προφανώς έχω κάνει και λάθος επιλογές όπως όλοι μας, είναι χρήσιμα όμως και τα λάθη, κάτι σημαντικό μας μαθαίνουν.

Το μότο σας για τη ζωή;

Να ακούς την καρδιά και το ένστικτό σου, βλέπουν πιο καθαρά και σε οδηγούν στους σωστούς δρόμους.

Η τηλεόραση τι σας έδωσε;

Η τηλεόραση μου έδωσε πολλά και μου αφαίρεσε άλλα, ρόλους π.χ. στο θέατρο που μάλλον έχασα εξαιτίας της, τότε που έκανα πολλή τηλεόραση. Μου έδωσε, όμως, μεγάλη αναγνωρισιμότητα και κοινό στο θέατρο, πήρα και παίρνω αγάπη ακόμα.

Τηλεοπτικά κάνατε την εκπομπή "Οι λογοδοσμένοι" για 7 χρόνια μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Γνωρίζω ότι συζητήσατε για να κάνετε αντίστοιχη εκπομπή με την Αννίτα Πάνια αλλά τελικά αποφασίσατε να αποχωρήσετε. Θα ήθελα να μου μιλήσετε για το παρασκήνιο αυτής της αποχώρησης αλλά και για τον λόγο που τελείωσε η εκπομπή μετά από 7 απόλυτα επιτυχημένες σεζόν.

Απλά έκανα τότε την επιλογή να αποχωρήσω και να κάνω μια άλλη εκπομπή. Η εκπομπή είχε πια κάνει έναν μεγάλο κύκλο, πολύ επιτυχημένο, με ιδιαίτερα υψηλά νούμερα τηλεθέασης αλλά εγώ είχα αφήσει πολύ καιρό πίσω μου τη θεατρική σκηνή, είχα υπέρ εκτεθεί στη δημοσιότητα κι ένιωσα ότι θέλω να επιστρέψω στις προτεραιότητες της ψυχής μου, που δεν έχουν σχέση με τα εξώφυλλα, ούτε με τα χρήματα και τις τηλεθεάσεις.

3444.jpg

Γιούλη Ηλιοπούλου

Ο κύκλος της τηλεόρασης έχει κλείσει;

Αγαπώ πάντα την τηλεόραση, ποτέ δεν λέω ποτέ για τίποτα, οι επιλογές εξαρτώνται από τις συνθήκες και τις προϋποθέσεις.

Εξαργυρώσατε αυτή την τηλεοπτική επιτυχία;

Σίγουρα πήρα, όπως είπα και πριν, πολλή αγάπη, το ότι έγινα αγαπητή στον κόσμο μου άνοιξε τον δρόμο να δημιουργώ στο θέατρο, έχοντας κοινό στις αίθουσες. Αυτό βέβαια για να το διατηρήσεις χρειάζεται πολλή δουλειά στην πορεία, γιατί εμείς δίνουμε συνεχώς εξετάσεις για όσα επιχειρούμε στο θέαμα και στον πολιτισμό.

ilopoulou3-696x411.webp

Θα πηγαίνατε καλεσμένη στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια;

Δεν βγαίνω πολύ συχνά στην τηλεόραση, αν δεν έχω κάτι να πω για τη δουλειά μου δεν βρίσκω το λόγο, βγαίνω λοιπόν σε εκπομπές που διαθέτουν το κατάλληλο περιβάλλον για να ενημερώσω κυρίως για τις παραστάσεις μου και αγαπώ τους παρουσιαστές που σέβονται τους καλεσμένους τους, αυτά είναι που με ενδιαφέρουν πλέον για να εμφανιστώ κάπου.

Είχα υπέρ εκτεθεί στη δημοσιότητα κι ένιωσα ότι θέλω να επιστρέψω στις προτεραιότητες της ψυχής μου, που δεν έχουν σχέση με τα εξώφυλλα, ούτε με τα χρήματα και τις τηλεθεάσεις

Θα ήθελα ένα σχόλιό σας για το κίνημα #Metoo. Έγινε ντόρος με κάποια πρόσωπα στο θέατρο και θα ήθελα να μου πείτε αν είχατε έρθει αντιμέτωπη με τέτοιου είδους συμπεριφορές. Πώς σας φάνηκε όλο αυτό που έγινε; Στην τηλεόραση υπήρχαν τέτοιου είδους συμπεριφορές;

Έχω έρθει αντιμέτωπη με τέτοιες συμπεριφορές, όχι τόσο ακραίες αλλά πολύ ενοχλητικές, έχω χάσει δουλειές για τέτοιους λόγους. Χαίρομαι που βγήκαν στο φως όλα αυτά, ελπίζω ότι τώρα θα το σκεφτεί δυο φορές κάποιος τέτοιος άθλιος τύπος πριν παρενοχλήσει ένα αθώο πλάσμα και κακοποιήσει την ψυχή και τα όνειρα ενός νέου ανθρώπου.

4rf3w5tw4rtf_10.webp

Θα θέλατε να κάνετε ξανά κάτι τηλεοπτικά;

Γιατί να μην θέλω, αν είναι κάτι που μου αρέσει και θεωρώ ότι μπορώ να υποστηρίξω. Δεν θα έκανα όμως οτιδήποτε μου προτείνουν μόνο και μόνο για να ξανακάνω τηλεόραση, δεν έχω λόγο, κάνω ήδη πολλά και με ενδιαφέρουν πολύ για να τα αφήσω πίσω για κάτι που δεν θα με ενθουσιάζει.

Από τα χρόνια της υποκριτικής και τις συνεργασίες που έχετε κάνει, τι κρατάτε και τι θα θέλατε να ξεχάσετε;

Εγώ πάντα κρατώ τις καλές αναμνήσεις, δεν θυμάμαι τις κακές στιγμές, τις πετάω, δεν θέλω να με βαραίνουν. Κρατάω σαν φυλαχτό τις συνεργασίες μου, τη φιλία μου, τις πολύτιμες στιγμές με τα θρυλικά πρόσωπα του Ελληνικού θεάματος που είχα τη μεγάλη τύχη να συναντήσω και να προλάβω να συνεργαστώ και να μάθω τόσα από εκείνους, νιώθω πραγματικά πολύ φτωχότερη που έχουν φύγει πια, τους κρατάω πάντα στην καρδιά μου.

Νιώσατε να χάνετε τον έλεγχο λόγω της δημοσιότητας;

Σε κάποια φάση ναι, το έχω νιώσει αυτό. Άσχημο συναίσθημα ήταν, στενάχωρο, θέλει διαχείριση η δημοσιότητα αλλά χρειάζεται εμπειρία για να το διαχειριστεί κανείς όλο αυτό, είναι δύσκολο όταν συμβαίνει σε νεαρή ηλικία.

Φίλους κάνατε στο θέατρο;

Έχω φίλους από το θέατρο, όχι πολλούς, περισσότεροι είναι οι φίλοι μου που προέρχονται από άλλους χώρους. Έχω, όμως, συνεργάτες πολλούς πάρα πολλά χρόνια, που τους θεωρώ και φίλους μου πια.

Δεν θα έκανα οτιδήποτε μου προτείνουν μόνο και μόνο για να ξανακάνω τηλεόραση, δεν έχω λόγο, κάνω ήδη πολλά και με ενδιαφέρουν πολύ για να τα αφήσω πίσω για κάτι που δεν θα με ενθουσιάζει

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved