Μαρία Παπαλάμπρου: «Όταν πέθανε ο άντρας μου, κάποιες πόρτες έκλεισαν & κάποιοι δεν με άκουγαν πια»
Showbiz

Μαρία Παπαλάμπρου: «Όταν πέθανε ο άντρας μου, κάποιες πόρτες έκλεισαν & κάποιοι δεν με άκουγαν πια»

Η Μαρία Παπαλάμπρου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Αθηναΐδας Νέγκα «Καλύτερα αργά» και μίλησε για τη ζωή της σήμερα. 

Η ηθοποιός είπε μεταξύ άλλων: «Το θέατρο για εμένα είναι το ζωτικό κομμάτι της ζωής μου».

Αναφερόμενη στην απώλεια του συζύγου της πριν από μερικά χρόνια, η Μαρία Παπαλάμπρου παραδέχτηκε: «Όταν συνέβη αυτό το γεγονός που έχασα τον άνδρα μου, ήμουν στο Βερολίνο και οι άνθρωποι εκεί μου έδειξαν μια φοβερή συμπαράσταση».

Όπως αποκάλυψε, μετά τον θάνατο του συζύγου της άλλαξαν πολλά και στα επαγγελματικά της: «Στον επαγγελματικό μου όμως χώρο, εκεί που με είχαν συνηθίσει να είμαι παραγωγός αλλά μαζί με τον Τάσο, κάποιες πόρτες έκλεισαν και κάποιοι άνθρωποι αδιαφόρησαν ή δεν με άκουγαν πια. Οπότε, ναι, στο επαγγελματικό κομμάτι, επειδή ήμασταν μαζί στην δουλειά, το να είμαι μόνη μου είχε μεγάλη διαφορά».

Και κατέληξε λέγοντας για το θέμα: «Από την πρώτη στιγμή που πάτησα το πόδι μου στη Γερμανία βίωσα συμπαράσταση από όλους τους ανθρώπους εκεί, δεν μιλάω μόνο για το πένθος. Δηλαδή με το που έφτασα και κατοίκησα σε ένα διαμέρισμα της πολυκατοικίας και ήμασταν ξένοι, όλοι μα όλοι μέσα στην πρώτη εβδομάδα είχαν έρθει να μας χαιρετήσουν και να μας φέρουν μπισκότα».

H κόρη της Φαίδρα, φυσικά είναι ό,τι πολυτιμότερο έχει και όπως είπε, η νεαρή κοπέλα σπουδάζει Marketing και business στο κομμάτι της μόδας. Δείτε τι άλλο είπε η ηθοποιός για τη Φαίδρα.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved