Ρένια Λουιζίδου: Το Σόι σου, το Καφέ της Χαράς & η επική ατάκα «Ο άντρας μου είναι... ηλίθιος»
Showbiz

Ρένια Λουιζίδου: Το Σόι σου, το Καφέ της Χαράς & η επική ατάκα «Ο άντρας μου είναι... ηλίθιος»

Η Ρένια Λουιζίδου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι και μίλησε για τη θεατρική της παρουσία με το Sexy Laundry, την επιτυχία που γνώρισαν οι σειρές στις οποίες πρωταγωνίστησε αλλά και τον τρόπο που αντιμετωπίζει ο σύζυγός της τη δουλειά της... 

Η αγαπημένη ηθοποιός που βλέπουμε να πρωταγωνιστεί φέτος στην κωμική σειρά «Φόνοι στο καμπαναριό» μίλησε για το πώς βιώνει ο σύζυγός της Θάνο Κωνσταντάκη τη δουλειά της. Συγκεκριμένα είπε:

«Στην αρχή του φαινόταν ένα τρελοκομείο από το ωράριο μέχρι το πώς είμαστε οι ηθοποιοί. Δεν μας έφερε ποτέ ρήξη το ότι είναι εκτός χώρου. Δεν ζω και εγώ μία celebrity ζωή. Νομίζω πως και να μην έκανα αυτή τη δουλειά, το ίδιο θα ήμασταν».

Συνέχισε μιλώντας για ένα περιστατικό που της συνέβη το 1997, την περίοδο του γάμου της με τον σύζυγό της: «Όταν παντρευτήκαμε με τον σύζυγό μου έπαιζα στο “Οι παντρεμένοι έχουν ψυχή”. Είχα γυρίσματα στις μέρες του γάμου και είχα πείσει την παραγωγή να με βγάλει 1 εβδομάδα εκτός για τον μήνα του μέλιτος. Έπρεπε να κάνω μια σκηνή που ο Καφετζόπουλος έβλεπε εφιάλτη ότι κάποιος μου σήκωνε το φερμουάρ και έλεγε “Και άμα μας δει ο άντρας μου” και έλεγα “Ο άντρας μου είναι ηλίθιος”. Με πάει ο άντρας μου στο γύρισμα γρήγορα και λέει “Μιας και είμαι εδώ, το χέρι θα είμαι εγώ”. Και είμαι εγώ την πρώτη μέρα του γάμου να λέω “Ο άντρας μου είναι ηλίθιος”. Έχει πάρει απόφαση ότι έχει μπλέξει με το τρελοκομείο. Δεν έχει σχέση με τον χώρο. Είναι ένας έξυπνος άνθρωπος που το αντιμετωπίζει με χιούμορ».

Στη συνέχεια μίλησε για τις σειρές που της άρεσαν ως δουλειές της, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ξεχώρισε τις εξής: «Οι Απαράδεκτοι», «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή», και η «Πολίτικη Κουζίνα» ενώ θεατρικά είπε πως το έργο «Το νυφικό κρεβάτι», τη βοήθησε να ενηλικιωθεί στον χώρο. Συγκεκριμένα είπε: «Ήταν η πρώτη φορά που είχα τόσο ευθύνη. Ήταν στα χέρια μου, δεν ήμουν απλώς μέλος της παράστασης. Για εμένα ήταν σταθμός. Πολλές φορές όμως, μπορεί και μία αποτυχία να σε οδηγήσει σε ένα μάθημα».

Το Σόι σου, το Καφέ της Χαράς και η επιτυχία

Επίσης αναφέρθηκε και σε άλλες κωμικές σειρές που όπως είπε, δεν περίμενε πως θα έκαναν τόση επιτυχία: «Μπορώ να καταλάβω πολλά περισσότερα από ότι παλαιότερα αλλά το τι θα κάνει επιτυχία δεν μπορώ. Ούτε στο ‘’Σόι’’ ούτε στο ‘’Καφέ της Χαράς’’ δεν περίμενα τόση επιτυχία. Το έβλεπα πως ήταν κάτι διαφορετικό στο ‘’Καφέ’’ γιατί είχε εξωτερικά γυρίσματα και μέχρι τότε, όλες οι κωμωδίες γυρίζονταν σε στούντιο. Μόνο το ‘’Είσαι το ταίρι μου’’ είχε εξωτερικά γυρίσματα νομίζω. Το ‘’Σόι’΄’ διάβασα το σενάριο και σκέφτηκα πως είναι πολύ χαριτωμένο αλλά δεν μπορούσαν να φανταστώ πως πέντε χρόνια μετά οι επαναλήψεις θα κάνουν περισσότερα νούμερα από τις πρώτες προβολές. Εκεί γίναμε κάπως οικογένεια. Γίναμε κάτι παραπάνω από αυτό που έλεγε το κείμενο».

fonoi.jpg

Όσο για τον φετινό πρωταγωνιστικό της ρόλο στη σειρά Φόνοι στο καμπαναριό, η Ρένια Λουιζίδου είπε: «Είναι μία πολύ ωραία πρόκληση γιατί με φαντάστηκα σε κάτι διαφορετικό από αυτό που έχω κάνει μέχρι τώρα. Μου φάνηκε πολύ αστείο πως αθώες καλόγριες μπλέκουν με μαφιόζους και με υπόκοσμο. Τις αντιδράσεις δεν τις πήρα στα σοβαρά. Θεωρώ πως είναι έλλειψη χιούμορ το να μην μπορείς να καταλάβεις πως δεν υπάρχει καμία απολύτως πρόθεση να θίξεις το οτιδήποτε έχει να κάνει με τη θρησκεία. Τουναντίον, η αθωότητα και ακεραιότητα αυτών τον γυναικών είναι που κάνει την κωμωδία. Μεριές φορές ψάχνουμε να βρούμε αφορμές για δημόσιες αντεγκλήσεις. Σαν αν είμαστε με ‘’την καραμπίνα’’».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved