Απίθανη στιγμή! Σταυροπούλου και Καβογιάννη πόζαραν για φωτό αλλά η Δέσποινα Βανδή τράβαγε βίντεο!
Showbiz

Απίθανη στιγμή! Σταυροπούλου και Καβογιάννη πόζαραν για φωτό αλλά η Δέσποινα Βανδή τράβαγε βίντεο!

Μαζί με τις φίλες της Βίκυ Σταυροπούλου και Μαρία Καβογιάννη βρέθηκε πρόσφατα η Δέσποινα Βανδή. Η τραγουδίστρια είναι ιδιαίτερα ενεργή στα Social media και θέλησε να μοιραστεί ένα ακόμη υπέροχο βίντεο.

Η ίδια είναι γνωστή ως το πειραχτήρι της παρέας και αρκετές φορές την έχουμε δει σε χιουμοριστικά βίντεο με τις δύο ηθοποιούς.

Η Δέσποινα Βανδή, η Βίκυ Σταυροπούλου και η Μαρία Καβογιάννη σε ένα ακόμη υπέροχο βίντεο που ανέβασε η Δέσποινα Βανδή στο TikTok.

Η τραγουδίστρια μοιράστηκε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό, ένα βίντεο, στο οποίο δοκιμάζει φίλτρα και προτρέπει τις φίλες της να φωτογραφηθούν όλες μαζί.

BANDH44.png

Τότε, η Βίκυ Σταυροπούλου που καθόταν στον καναπέ, σηκώθηκε αμέσως για να ποζάρει, λέγοντας: «Γιατί να βγεις εσύ καλύτερη;».

Η Δέσποινα Βανδή της απαντά χιουμοριστικά: «Άκου τι είπε. Ζηλεύεις τη φίλη σου;», με την ηθοποιό να μην διστάζει να πει «ναι».

Οι τρεις τους ξέσπασαν σε γέλια και μας χάρισαν μία απίθανη στιγμή, μόλις η τραγουδίστρια είπε ότι πρόκειται για βίντεο και όχι φωτογραφία.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved