Έλενα Τοπαλίδου: Κάνει πρόβα νυφικού, 18 ημέρες πριν από τον γάμο της με τον Νίκο Κουρή
Showbiz

Έλενα Τοπαλίδου: Κάνει πρόβα νυφικού, 18 ημέρες πριν από τον γάμο της με τον Νίκο Κουρή

Αντίστροφα μετράνε ο Νίκος Κουρής και η Έλενα Τοπαλίδου μέχρι τον γάμο τους που θα γίνει στις 12 Δεκεμβρίου και οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις.

Το ζευγάρι θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας μετά από 18 χρόνια σχέσης την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου και μπορεί η πρόθεση τους να είναι να κρατήσουν χαμηλούς τόνους όμως το ενδιαφέρον του κόσμου είναι ήδη μεγάλο.

202110251333560.6846_NIKOS_KOYRIS_ELENA_TOPALIDOY_TZINA_FOTINOPOYLOY_GIANIS_FOSTIROPOYLOS_24102021.jpg

Η σύζυγος του Νίκου Κουρή επέστρεψε στο instagram 3 εβδομάδες πριν από τον γάμο καθώς έφτασε η στιγμή να κάνει πρόβα νυφικού. Η ίδια πάντως είχε αποκαλύψει πως θα είναι φόρεμα. Στις αναρτήσεις της έγραψε πως θα κάνει πρόβα νυφικού για πρώτη φορά εκτός θεάτρου.

Η Έλενα Τοπαλίδου επέστρεψε από το supermarket το βράδυ της Κυριακής 26/11 μαζί με τα ψώνια της αλλά και το… νυφικό της!

Δείτε τις εικόνες που ανέβασε στην παρακάτω Gallery:

«Λέγαμε ότι κάθε μέρα όλη τη χρονιά έχουμε κάτι να κάνουμε. Για τις 12 Δεκέμβρη δεν βρίσκαμε τίποτα να κάνουμε και λέμε δεν παντρευόμαστε; Τι να κάνουμε;». Σε σχετική ερώτηση η ίδια απάντησε: «Έχω νυφικό. Αυτός το ετοίμασε. Τι να πω; Είναι ωραίο, αλλά δεν θα πω. Θέλω να κρατήσω την έκπληξη για την εκκλησία» είχε αποκαλύψει η Έλενα Τοπαλίδου στην εκπομπή «Γεια Σου».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved