Video: Μέθυσε από τις πολλές ρακές του Φουκάκη ο Γεωργαντάς
Showbiz

Video: Μέθυσε από τις πολλές ρακές του Φουκάκη ο Γεωργαντάς

Τι τις ήθελε τις ρακές ο Γιάννης του «Big Brother» για να κεράσει την Ναταλία Γερμανού και το πάνελ της; Μπορεί να ήπιαν μόλις ένα ποτηράκι, αλλά μάλλον δεν το «σήκωσαν», με αποτέλεσμα να γελούν non stop κατά την διάρκεια της εκπομπής, που έγινε όντως αυτό που λέει ο τίτλος της: μες στην τρελή χαρά!



Ο Γιάννης Φουκάκης κέρναγε και ξανακέρναγε για την νίκη του στο ριάλιτι. Δώσ’ του εβίβα τα κοπέλια, δώσ’ του να τσουγγρίζουν τα ποτήρια και... άστα! Μέχρι και κρητικά ήθελε να χορέψει ο Θέμης Γεωργαντάς, ενώ ο Παύλος Σταματόπουλος τον πήρε χαμπάρι και προειδοποίησε να μην του δώσουν άλλη ρακή.

Μετά βίας φάνηκε να μιλάει η Ναταλία Γερμανού την ώρα που ενημέρωνε για την προσφορά της εκπομπής στους ερωτευμένους, ώσπου το παραδέχθηκε: «ο Θέμης είναι τύφλα στο μεθύσι από τις πολλές ρακές που τον κέρασε ο Φουκάκης»! Πάντως ο συνεργάτης της μιλούσε με μεγαλύτερη ευφράδεια σε σχέση με την ίδια...

«Μια γλυκιά ζάλη την νιώθω», εξομολογήθηκε ο Θέμης, ενώ η Ναταλία ήταν πιο περιγραφική, λέγοντας «εγώ νιώθω πεντοζάλη»! Πάλι καλά δηλαδή που δεν ένιωθε κανείς κρητικό μπάλο, να έχουμε χειρότερα μεσημεριάτικο...

Από Γιάννη Βασιλείου μέχρι Κονιτόπουλο χόρεψε η εκπομπή, με την παρουσιάστρια να ζητά ακόμα και να... απομακρύνουν τον Γεωργαντά «για να βγάλουμε την υπόλοιπη εκπομπή με αξιοπρέπεια»!

Το τι έγινε στο πάνελ δεν περιγράφεται, καθώς τα γέλια δεν είχαν σταματημό! «Ο Θέμης είναι γκολ» και «πάρτε τις ρακές από εδώ» ήταν μερικές μόνο από τις ατάκες που ακούστηκαν, ενώ σύσσωμη η εκπομπή ήταν... για αλκοτέστ!

Μέθυσε απόψε το κορίτσι μου να πούμε; Τι σου ‘κανα και πίνεις να αναρωτηθούμε; Ας ελπίσουμε κάποιος να τους έφτιαξε έναν καφέ σκέτο να συνέλθουν, γιατί για... πατσά ήταν νωρίς!


Δείτε το video:






©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved