Γιούλικα Σκαφιδά: Το πρώτο μήνυμά της μέσα από το μαιευτήριο μετά τη γέννηση του γιου της
Showbiz

Γιούλικα Σκαφιδά: Το πρώτο μήνυμά της μέσα από το μαιευτήριο μετά τη γέννηση του γιου της

Το πρωί της Δευτέρας, 27 Νοεμβρίου, η Γιούλικα Σκαφιδά έκανε την πρώτη ανάρτηση μέσα από το μαιευτήριο μετά τον ερχομό του γιου της.

Συγκεκριμένα η ηθοποιός στον προσωπικό της λογαριασμό πόσταρε μια φωτογραφία της μέσα από το δωμάτιο του μαιευτηρίου, στις οποίες ποζάρει κρατώντας ένα μπλε μπαλόνι που γράφει “baby boy” και σχολίασε: «Καλημέρα! Καλή εβδομάδα! Τόσες όμορφες ευχές! Τόση αγάπη!».

youlika.skafida_1700485502_3240229700243795215_1202789009.jpg

Να σας θυμίσουμε ότι η ευχάριστη είδηση της γέννας είχε γίνει γνωστή από το Πάμε Δανάη.

«Έλαβα μια φωτογραφία με ένα πανέμορφο μωρό. Η Γιούλικα, το κορίτσι μας, η αγάπη μας, γέννησε σήμερα το πρωί. Είναι μια χαρά το μωράκι, είναι στο μαιευτήριο. Δεν μπορώ να σας αποκαλύψω πολλά, αλλά από τις φωτογραφίες θέλω να σας πω ότι το μεγαλύτερό της ταλέντο θα το ανακαλύψει από εδώ και πέρα.

Γέννησε το Γιουλικάκι μας, είναι όλα καλά. Νομίζω, αν δεν κάνω λάθος, ότι αυτή τη στιγμή είναι αγκαλιά με το μωράκι της, θηλάζει. Δεν ξέρω αν είναι σε θέση να μας βλέπει. Φυσικά και πήρα την άδεια για να το ανακοινώσω. Θα είμαστε εκεί το μεσημέρι. Πάω να γνωρίσω το ανίψι. Να τους ζήσει και να είναι πάντα ευτυχισμένοι όλοι τους», είπε χαρακτηριστικά η Δανάη Μπάρκα.

Δείτε παρακάτω την πρώτη ανάρτησή της μετά τη γέννηση του Αγγελή της.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved