Νέα περιπέτεια για τη Φόνσου: Αναγκάζεται να εγκατασταθεί στο Σπίτι του Ηθοποιού - Τι συνέβη;
Showbiz

Νέα περιπέτεια για τη Φόνσου: Αναγκάζεται να εγκατασταθεί στο Σπίτι του Ηθοποιού - Τι συνέβη;

Η Άννα Φόνσου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Στούντιο 4 και μεταξύ άλλων μίλησε για την περιπέτειά της με το σπίτι της από το οποίο αναγκάστηκε να φύγει, μετά από 50 ολόκληρα χρόνια. 

Όπως είχε αποκαλυφθεί πριν από το καλοκαίρι, η ηθοποιός και πρόεδρος του Σπιτιού του Ηθοποιού, έπρεπε να φύγει από το διαμέρισμά της όπου πέρασε τα περισσότερα χρόνια της ζωής της, καθώς διαπιστώθηκε πρόβλημα στη στατικότητα της πολυκατοικίας. Έτσι, αναγκάστηκε, μετά και από την προτροπή των ειδικών να εγκαταλείψει το σπίτι της και να νοικιάσει άλλο ώστε να μεταφέρει τα υπάρχοντά της εκεί μέχρι να δει τι θα γίνει με την πολυκατοικία.

fonsou-3.jpg

Όλα ήταν καλά για την Άννα Φόνσου τους μήνες του καλοκαιριού που πέρασε και μάλιστα, όπως είπε, το είχε διακοσμήσει όπως ακριβώς ήθελε ενώ είχε βάψει και τους τοίχους με έντονα χρώματα.

Μόνο που με τα πρώτα κρύα, διαπίστωσε πως τελικά όντως δεν μπορούσε να ζήσει εκεί. Και αυτό γιατί όταν με την πρώτη ψύχρα ζήτησε από τη βοηθό της να ανάψει το καλοριφέρ, εκείνη της είπε ότι δεν υπήρχε θέρμανση στο σπίτι.

Έτσι, εκείνο το βράδυ, αναγκάστηκε να διανυκτερεύσει σε ξενοδοχείο ενώ ήδη έχει εγκατασταθεί στο σπίτι του Ηθοποιού που η ίδια έχει δημιουργήσει για τους συναδέλφους της που το έχουν ανάγκη. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved