Στάθης Σχίζας: Ανέβασε την πιο τρυφερή φωτογραφία με την κόρη του - Τη διαβάζει ιστορία!
Showbiz

Στάθης Σχίζας: Ανέβασε την πιο τρυφερή φωτογραφία με την κόρη του - Τη διαβάζει ιστορία!

Ο Στάθης Σχίζας σήμερα θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμές με την κόρη του, την οποία σήμερα (27/11) διάβασε ιστορία που είχε για το σχολείο. 

Ο μεγάλος νικητής του Survivor 2022, παρά το γεγονός ότι είναι πολυάσχολος επιχειρηματίας και τρέχει πολλά επιχειρηματικά projects, βρίσκει πάντα χρόνο για να είναι με την κόρη του στην οποία έχει τεράστια αδυναμία.

Η μοναδική φορά που μίλησε για εκείνη δημόσια ήταν πέρυσι όταν είχε πει:

«Ήμουν σε σχέση με την μητέρα της κόρης μου, λίγο διάστημα. Ήμουν 21 και εκείνη 24. Της είπα ότι η απόφαση θα είμαι δίπλα της σε ότι κι αν επιλέξει να κάνει... Το κρατήσαμε, και ήταν ότι καλύτερο έχω κάνει στη ζωή μου. Μετά από 7-8 μήνες χωρίσαμε αλλά έχουμε πολύ καλή σχέση, πάνω από όλα είμαστε γονείς. Αποφασίζουμε μαζί για το παιδί, το βλέπω κάθε μέρα, την παίρνω και τα Σαββατοκύριακα. Είμαστε πολύ καλά».

Σήμερα (27/11) ο Στάθης Σχίζας ανέβασε μία φωτό και ένα βίντεο με πρωταγωνίστρια την κόρη του την ώρα που εκείνη διάβαζε ιστορία.

Και όταν ήρθε η ώρα η μικρή να δει αν γνώριζε καλά το μάθημά της, ο ευτυχισμένος μπαμπάς ήταν εκεί για να κρατάει το βιβλίο και να τη διορθώνει αν έκανε λάθος.

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία που ανέβασε ο Στάθης Σχίζας:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved