Η Βανδή στα γυρίσματα του Σασμού: Το βίντεο με πρώτο πλάνο τον Ανδρέα Βρουλάκη (aka Μπισμπίκη)
Showbiz

Η Βανδή στα γυρίσματα του Σασμού: Το βίντεο με πρώτο πλάνο τον Ανδρέα Βρουλάκη (aka Μπισμπίκη)

Στο Ρέθυμνο έκανε ένα μικρό ταξιδάκι για να ξεφύγει από τα τετριμμένα και φυσικά να συνοδεύσει τον αγαπημένο της Βασίλη Μπισμπίκη, η Δέσποινα Βανδή

Πρόδωσε η ίδια το ταξίδι της αυτό ανεβάζοντας σε στόρι βίντεο από το φυσικό πλατό γυρισμάτων της σειράς στο Ρέθυμνο, έναν τόπο που φημίζεται για τις φυσικές του ομορφιές.

0cd8c97a-vandi-bisbikis-16.jpg

Στο βίντεο που ανέβασε η Δέσποινα Βανδή η οποία επέστρεψε και εκείνη από ένα μεγάλο ταξίδι της στις Ηνωμένες Πολιτείες πριν από εβδομάδες, απεικονίζεται ο αγαπημένος της σε ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα να τα λέει με τον Μιχάλη Αεράκη ο οποίος υποδύεται ως γνωστόν τον παπά Μιχάλη στη σειρά που προβάλλεται για τρίτη χρονιά φέτος από τον Alpha.

Για όσους γνωρίζουν, δεν είναι η πρώτη φορά που η Δέσποινα Βανδή δίνει το παρών σε γύρισμα της σειράς, όμως σπάνια μπορούσε να ακολουθήσει τον ηθοποιό σύντροφό της σε τόσο μακρινά από την Αθήνα, σετ γυρισμάτων.

mpismpikis-vandi.jpg

Όμως, αυτή τη φορά τα κατάφερε, βρήκε χρόνο από το πολυάσχολο πρόγραμμά της και βρέθηκε μαζί με τον Βασίλη Μπισμπίκη σε έναν τόπο που και οι δύο λατρεύουν. Μην ξεχνάμε ότι επισκέπτονται την Κρήτη κάθε καλοκαίρι για να περάσουν εκεί μέρος των διακοπών τους. Δείτε παρακάτω το βίντεο που ανέβασε η Δέσποινα Βανδή:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved