Κατσούλης-Ρουμελιώτη: Ρομαντικό ταξίδι στα χιόνια! Οι φωτό τους μοιάζουν με καρτ ποστάλ!
Showbiz

Κατσούλης-Ρουμελιώτη: Ρομαντικό ταξίδι στα χιόνια! Οι φωτό τους μοιάζουν με καρτ ποστάλ!

Μία μικρή απόδραση με ένα ζευγάρι φίλων έκαναν ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη όπου και δείχνουν να περνούν αξέχαστες στιγμές.

Το ζευγάρι που δείχνει να έχει συνηθίσει στα δύσκολα και στις ακραίες συνθήκες, με την πρώτη νιφάδα χιονιού έφυγε για τα ορεινά χωριά της Αρκαδίας. Έναν τόπο που φημίζεται για τις φυσικές ομορφιές του και θεωρείται από τους ωραιότερους της Ελλάδας.

Ο μεγάλος νικητής -δις- του Survivor και του Survivor All Star, μαζί με την αγαπημένη του και το φιλικό ζευγάρι διαμένουν σε ένα όμορφο παραδοσιακό ξενοδοχείο με υπέροχη θέα και δείχνουν να απολαμβάνουν τις στιγμές τους εκεί στο έπακρο.

Η παρέα των ερωτευμένων επισκέφτηκε τα χωριά Δημητσάνα και Ελάτη και μεταξύ άλλων είδαν από κοντά έναν νερόμυλο που χρησιμοποιούταν παλιά για διάφορες δουλειές της καθημερινότητας ενώ έκαναν βόλτα και στα πλακόστρωτα σοκάκια των χωριών, ανακαλύπτοντας κρυμμένους φυσικούς θησαυρούς.

Φυσικά επιβαλλόταν και μία εξερεύνηση στο δάσος, το οποίο ήταν χιονισμένο και χάριζε στον κάθε επισκέπτη μοναδικές εικόνες.

Δείτε φωτογραφίες που ανέβασαν οι δυο τους οι οποίες πράγματι μοιάζουν με... καρτ ποστάλ:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved