Χριστίνα Μπόμπα: Το ταξίδι των Χριστουγέννων, το άγχος, η ψυχανάλυση και το νέο σπίτι
Showbiz

Χριστίνα Μπόμπα: Το ταξίδι των Χριστουγέννων, το άγχος, η ψυχανάλυση και το νέο σπίτι

Σε διάλογο με τους followers της μπήκε η Χριστίνα Μπόμπα μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram κι έκανε αποκαλύψεις.

Αυτό το διάστημα η όμορφη επιχειρηματίας «τρέχει» τόσο με τα επαγγελματικά της όσο και με την ανακαίνιση του σπίτι τους προσδοκώντας να έχουν μετακομίσει μέχρι τη νέα χρονιά.

chrismpo_1700739311_3242358806623569432_45712480.jpg

Συνομιλώντας λοιπόν με τους διαδικτυακούς της φίλους αποκάλυψε πως τα φετινά Χριστούγεννα επειδή το σπίτι τους δεν θα είναι ακόμη έτοιμο θα ταξιδέψουν οικογενειακώς ενώ σε σχετική ερώτηση πότε θα μπουν το νέο τους σπίτι, η Χριστίνα Μπόμπα, απάντησε πως ευελπιστούν να τα καταφέρουν με την είσοδο του νέου έτους.

Παράλληλα η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη μιλώντας για το πώς διαχειρίζεται το άγχος της, αποκάλυψε πως έχει κάνει ψυχανάλυση.

«Ευτυχώς είμαι ψύχραιμος άνθρωπος και δεν πανικοβάλλομαι. Όταν όμως έχω πολύ άγχος προσπαθώ να ξεσπάω, να ξεκουράζομαι και πάνω από όλα να μιλάω. Στον Σάκη, στους δικούς μου, στους φίλους μου, στον ψυχαναλυτή μου (που τώρα δεν πάω αλλά στο παρελθόν με έχει βοηθήσει πολύ) και πάντα σκέφτομαι αν σε 5 χρόνια αυτό δεν θα έχει σημασία, δεν χρειάζεται άγχος».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved