Βίκυ Παπαδοπούλου: «Η καθημερινότητά μας είναι πολύ δύσκολη και ξεχνάμε τον ήχο του γέλιου μας»
Showbiz

Βίκυ Παπαδοπούλου: «Η καθημερινότητά μας είναι πολύ δύσκολη και ξεχνάμε τον ήχο του γέλιου μας»

Η Βίκυ Παπαδοπούλου, που επέστρεψε τηλεοπτικά με την κωμωδία «Στα σύρματα», μιλά για τη δυσκολία των διαπροσωπικών σχέσεων στις ημέρες μας αλλά και για τον ρόλο της... 

Η ηθοποιός υποδύεται στην κωμική σειρά της ΕΡΤ την Άννα Ρούσσου και η ίδια μιλάει με χαρά για αυτή τη νέα της δουλειά αλλά και για την ανάγκη που έχει ο μέσος τηλεθεατής από το γέλιο και τη χαρά σε αυτές τις δύσκολες εποχές που διανύουμε...

Φέτος εισβάλλεις στις τηλεοπτικές οθόνες μας μέσα από την κωμική σειρά «Στα σύρματα» στην ΕΡΤ1.

Η κωμωδία είναι ένα είδος που δεν το βλέπουμε συχνά στην ελληνική τηλεόραση. Αλλά όταν γίνεται καλά, είναι απολαυστικό. Πιστεύω ότι η συγκεκριμένη δουλειά αρέσει στον κόσμο, γιατί έχει πολύ καλό σενάριο από τον Χάρη Μαζαράκη και τον Νίκο Δημάκη - είναι από τα σενάρια που διαβάζοντάς τα γελάς δυνατά. Πιστεύω ότι και ο Χάρης και όλο το συνεργείο, συμπεριλαμβανομένων και των ηθοποιών, έχουν κάνει το καλύτερο δυνατό, νομίζω ότι είναι απολαυστική η σειρά αυτή και ελπίζω να κερδίσει και τον κόσμο.

Ο κόσμος έχει ανάγκη τις κωμωδίες για να αντιμετωπίσει τη δύσκολη καθημερινότητα.

Η καθημερινότητά μας είναι πολύ δύσκολη και πολλές φορές εξαιτίας των δυσκολιών, ξεχνάμε το χιούμορ μας και ξεχνάμε τον ήχο του γέλιου μας, φτάνουμε σε τέτοια σημεία. Θεωρώ ότι η τέχνη, πέρα από όλα τα άλλα που κάνει, ανακουφίζει και παρηγορεί. Και ο κόσμος το λέει ότι χρειάζεται την κωμωδία και νομίζω ότι αυτό είναι ένας καλός λόγος να προτιμήσει ο κόσμος την κωμωδία, για να μαλακώσει η ψυχή του και να μη βαρύνει και άλλο. Είναι αποφόρτιση.

5616_VIKI_PAPADOPOYLOY_ANTINOOS_ALMPANIS_2192022.jpg

Μίλησέ μας για τον ρόλο σου στη σειρά.

Υποδύομαι την Άννα Ρούσου, μια κοινωνική λειτουργό και ψυχολόγο που αποφασίζει να φέρει ένα πρόγραμμα στις φυλακές που λέγεται «πρόγραμμα εκτόνωσης θυμού», στο οποίο παίρνει ο κόσμος τηλέφωνο και εκτονώνει τον θυμό του, βάζοντας στη θέση του ακροατή, που στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι οι φυλακισμένοι, αυτόν που έχει άχτι. Οπότε αρχίζει και εκτονώνει τον θυμό του, αρχίζει και μιλά με αυτόν, βρίζει, φωνάζει. Ο ακροατής δεν έχει δικαίωμα να εκφέρει λόγο και άποψη. Μπορεί να καθοδηγήσει την κουβέντα για να εκτονώσει ο άλλος τον θυμό του όσο περισσότερο γίνεται και είναι ένας απλός ακροατής ο οποίος μπορεί να συμφωνήσει με αυτόν που καλεί. Η Αννα διαλέγει αυτή τη φυλακή και με κάποιες δυσκολίες το πρόγραμμα καταφέρνει να περάσει. Είναι μια γυναίκα αρκετά έξυπνη, είναι και πονηρή, είναι και ευθύς άνθρωπος. Αναγκαστικά, λόγω του προγράμματος έρχεται σε επαφή με κάποιους από τη φυλακή, είτε είναι ο διευθυντής είτε οι φυλακισμένοι, γιατί για να γίνει αυτό το εγχείρημα χρειάζεται μια εκπαίδευση. Η αλήθεια είναι ότι η Αννα Ρούσου έχει κάποια μυστικά που σιγά-σιγά αποκαλύπτονται στη σειρά και αυτό θα φέρει πολλές ανατροπές σοβαρές αλλά και αστείες.

Η ηρωίδα σου πάσχει από το «σύνδρομο της νοσοκόμας» και έλκεται από προβληματικούς συντρόφους.

Στις προσωπικές της σχέσεις είναι μια ταλαιπωρημένη γυναίκα, αυτό το γνωστό που λέμε ότι πάντα πέφτει στον λάθος άνθρωπο.

Πηγή: Real

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved