Μαρία Ηλιάκη: Η ερώτηση follower για την πλαστική που έκανε και η επική αντίδρασή της

Μαρία Ηλιάκη

Showbiz

Μαρία Ηλιάκη: Η ερώτηση follower για την πλαστική που έκανε και η επική αντίδρασή της

H Μαρία Ηλιάκη «τα έχασε» με μία ερώτηση follower της σχετικά με τη μύτη της και αν έκανε πλαστική επέμβαση.

«Μαράκι μου, καλημέρα! Έφτιαξες τη μυτούλα σου; Συγγνώμη που ρωτάω. Θα ήθελα να μου πεις σε ποιον γιατρό, θέλω κι εγώ, αλλά φοβάμαι….».

Η Μαρία Ηλιάκη δημοσίευσε τοι μήνυμα της διαδικτυακής της φίλης και η γκριμάτσα της την ώρα που κάθεται στον καναπέ του σπιτιού της και διαβάζει το εν λόγω μήνυμα, είναι απλά επική! Μάλιστα, η παρουσιάστρια σχολίασε: «Σας αγαπώ»!

marakiiliaki_1671450206_2996663983926243169_194727078.jpg

Να αναφέρουμε ότι η Μαρία συχνά πυκνά μοιράζεται με τους followers της τα μυστικά ομορφιάς της, έχει αποκαλύψει κατά καιρούς τη διατροφή που ακολουθεί, ενώ έχει ποστάρει και βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram να μας δείχνει ασκήσεις πιλάτες.

Μάλιστα, για τα κιλά που είχε πάρει στην εγκυμοσύνη της και τα έχασε σε χρόνο dt, είχε πει: "Σας έχει κάνει πάρα πολύ μεγάλη εντύπωση πού πήγαν τα κιλά της εγκυμοσύνης. Και εμένα μου κάνει μεγάλη εντύπωση. Διότι μπήκα στο μαιευτήριο 73 κιλά, που σημαίνει ότι πήρα γύρω στα 15, και αυτή τη στιγμή μετά από 20 ημέρες, χωρίς να κάνω κάποια ιδιαίτερη διατροφή έχω φτάσει 61 κιλά. Έχω χάσει 12 κιλά μόνο και μόνο επειδή ο οργανισμός μου ξέρει να λειτουργεί σωστά και ο μεταβολισμός είναι έτσι όπως πρέπει να είναι. Σοκαριστικό. Νομίζω ότι δύο είναι οι λόγοι που το σώμα μου λειτουργεί τόσο σωστά. Όταν του φέρεσαι καλά, στο ανταποδίδει. Κάπως έτσι αισθάνομαι ότι έχει συμβεί και σε εμένα».

Η Μαρία δεν έκανε λοιπόν πλαστική επέμβαση στη μύτη της και δείτε την αντίδρασή της παρακάτω όταν διάβασε το μήνυμα.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved