Γλυκερία Τσολπίδου: Έπεσε θύμα διαδικτυακού bullying η Miss Tουρισμός – «Μου εύχονται να πεθάνω»
Showbiz

Γλυκερία Τσολπίδου: Έπεσε θύμα διαδικτυακού bullying η Miss Tουρισμός – «Μου εύχονται να πεθάνω»

Την Ελλάδα σε διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς εκπροσώπησε η Γλυκερία Τσολπίδου που πριν από μερικούς μήνες αναδείχτηκε Miss τουρισμός.

Συγκεκριμένα, το 20χρονο μοντέλο βρέθηκε στη Μαλαισία για μερικές ημέρες και φορώντας τα γαλανόλευκα χρώματα, μας εκπροσώπησε στον διαγωνισμό Miss Tourism International χωρίς ωστόσο να καταφέρει να κερδίσει κάποιο τίτλο.

Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε στις 25 Νοεμβρίου στη Μαλαισία και από εκείνη τη στιγμή οι λογαριασμοί της στα social media κατακλύζονται από υβριστικά και χυδαία σχόλια για την εμφάνισή της.

2.jpg

Οι χρήστες αναφέρουν πως η 20χρονη κοπέλα «δεν είναι αρκετά όμορφη» για να συμμετάσχει στον διεθνή διαγωνισμό, ενώ όπως δηλώνει η ίδια της εύχονται ακόμη και να πεθάνει.

Η Γλυκερία δεν κατόρθωσε να κατακτήσει κάποιον τίτλο, όπως γνωστοποίησε η ίδια με ανάρτησή της στο TikTok παρά το γεγονός πως έδωσε τον καλύτερο της εαυτό.

«Δυστυχώς, δεν κατάφερα να φέρω κάποιον τίτλο στη χώρα μας. Τα έδωσα όλα, ό,τι είχα και δεν είχα. Ευχαριστώ πολύ εσάς τους λίγους που ήσασταν δίπλα μου και με υποστηρίξατε, γιατί η πλειοψηφία δεν το έκανε αυτό. Πέρασα μοναδικά και να είστε σίγουροι, έρχονται πολλά ωραία. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, φιλιά», ανέφερε η 20χρονη.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι χρήστες των social media αναφέρουν ότι δεν θα έπρεπε να εκπροσωπήσει την χώρα μας στον διαγωνισμό ομορφιάς η συγκεκριμένη κοπέλα. Τα περισσότερα μάλιστα από τα μηνύματα μίσους τα γράφτηκαν από γυναίκες την ίδια ώρα που ορισμένοι εύχονταν ακόμη και να πάθει κακό η υγεία της.

Το πρώτο της μήνυμα μετά τον διαγωνισμό:

«Μπορεί να μην έφερα κάποιο τίτλο στην χώρα μου αλλά εγώ νιώθω νικήτρια, έφερα την Ελλάδα στην Μαλαισία και τους έμαθα πράγματα για την κουλτούρα μας, για τον πολιτισμό μας, τα φαγητά μας και την ιστορία μας. Κάναμε τόσα πράγματα 16 μέρες έμαθα πολλά για την Μαλαισία και τον τρόπο ζωής τους. Πήγαμε εκδρομές, βγάλαμε φωτογραφίες κάναμε άπειρες δραστηριότητες στην φύση, στην θάλασσα. Νιώθω πολύ τυχερή που κατάφερα να βρίσκομαι εδώ για αυτό θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ την @stavroullanicolaou και το @prestigeshowproduction που έστειλαν φωτογραφίες μου και δέχτηκαν εμένα για να εκπροσωπώ την χωρα μας. Αυτός ο διαγωνισμός με έκανε πιο δυνατή και έμαθα να πατάω γερά στα πόδια μου ήταν ένα σχολείο για εμένα. Σας ευχαριστώ πολύ όλους μέσα από την καρδιά μου που με υποστηρίξατε, το ταξίδι δεν τελειώνει εδώ έχει και συνέχεια. Σύντομα θα ευχαριστήσω και όλους τους χορηγούς που με στήριξαν. Ελλάδα μου σε 2 μέρες κοντά σου», έγραψε το νεαρό μοντέλο.

https://www.instagram.com/p/C0E6QwvPg_I/

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved