Μελέτης Ηλίας: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τα παιδιά του – Η casual εμφάνιση της Θέμιδας Βουτσινά
Showbiz

Μελέτης Ηλίας: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τα παιδιά του – Η casual εμφάνιση της Θέμιδας Βουτσινά

Σε μια σπάνια εμφάνιση με τα δυο του παιδιά απαθανατίστηκε ο Μελέτης Ηλίας.

Ο ηθοποιός συνεχίζει τη ανοδική του πορεία καθώς φέτος πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του Alpha To προξενιό της Ιουλίας ενώ παράλληλα κάνει θέατρο αλλά και κινηματογράφο.

Προτεραιότητα του σαφώς όμως είναι η οικογένειά του. Και μπορεί καθημερινά να «τρέχει» με όλα αυτά αλλά πρόσφατα βρήκε την ευκαιρία να απολαύσει παρέα με την σύζυγό του και τα παιδιά τους τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ελλάδα – Γαλλιά.

meletis-ilias-(2).jpg

O Μελέτης Ηλίας με την οικογένειά του στο γήπεδο

Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε μαζί στο γήπεδο ενώ τις εντυπώσεις «έκλεψε» η κούκλα σύζυγός του, Θέμιδα Βουτσινά, η οποία επέλεξε ένα casual σύνολο, ιδανικό για την περίσταση. Η οικογένεια έδειχνε να περνά όμορφα δίχως να λείπουν τα γέλια και οι πανηγυρισμοί σε κάθε καλή προσπάθεια της Εθνικής.

Δες φωτογραφίες

«Θα ήθελα να είμαι καλά. Να είμαι δίπλα στα παιδιά μου, βέβαια λίγο πιο διακριτικά γιατί θα έχουν μεγαλώσει πλέον. Θα ήθελα επίσης να είμαι ήρεμος, να μην έχω οικονομικά άγχη. Ιδανικά θα ήθελα να είμαι σε μια παραλία και να μην κάνω τίποτα. Αυτή είναι ιδανική εικόνα ευτυχίας για μένα. Ενώ είμαι πολύ εργατικός, στη φύση μου τελικά είμαι βαθιά τεμπέλης», έχει πει ο ηθοποιός μιλώντας για την ιδανική εικόνα της ευτυχίας του.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved